7-tudatallapot-240

A HÉT TUDATÁLLAPOT TANFOLYAM


 

RÖVIDEN A HÉT TUDATÁLLAPOT TANFOLYAMRÓL

Maharishi Mahesh Yogi szisztematikus és egyedülálló részletességgel fejti ki a magasabb tudatállapotok (kozmikus tudat, istentudat, egységtudat és brahmantudat) jellemzőit és megjelenésüket az egyén életében.

A magasabb tudatállapotok vagy tudatszintek keresése és megélése ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Szentek, bölcsek és misztikusok számoltak be a tudatosság határtalan kitágulásáról, és a hétköznapit messze meghaladó képességek kibontakoztatásáról.

Maharishi Mahesh Yogi volt az a nagy tanító, aki egy olyan tudáscsomagot tárt az emberiség elé, amelynek révén ezek a tudatállapotok immár nem a kevesek kiváltságai: minden ember kibontakoztathatja és megtapasztalhatja őket.

A tanfolyam olyan válogatott videóelőadásokat tartalmaz, amelyben Maharishi az emberi fejlődés mind a hét tudatállapotát végigveszi, különösképpen a magasabb tudatállapotokat és azok kifejlődését.

A tanfolyam mindenki számára ajánlott, akit érdekelnek az emberi fejlődés lehetőségei, különösen azoknak, akik már maguk is megtapasztalták ezeket a magasabb tudatállapotokat, és szeretnék intellektuálisan is mélyebben megérteni élményeiket.

A TANFOLYAM FELÉPÍTÉSE

Tizenhat, egyenként 50-55 perces videóelőadás Maharishi Mahesh Yogitól. A tanfolyamot vezető TM-tanár és a csoport tagjai közösen egyeznek meg a találkozók időpontjairól és helyszínéről.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A TM gyakorlása és a szervező TM-tanár(ok) jóváhagyása.

TANFOLYAMDÍJ

Felnőtt: 50 000 Ft

Diák / nyugdíjas / munkanélküli*: 30 000 Ft

A tanfolyamdíj a szervezők jóváhagyásával két részletben is befizethető

* Az igazoló okmányt (pl. nyugdíjasigazolvány, diákigazolvány) az első találkozón kérjük bemutatni.

JELENTKEZÉS

A legközelebbi tanfolyam 2017. január 22-én indul (infó + jelentkezés)

A Bhagavad-gítá

Maharishi magyarázataival

 Maharishi a védikus irodalom „zsebkönyvének” nevezte a Bhagavad-gítát és azt mondta róla, hogy a benne foglaltak tartalmazzák a védikus irodalom teljes tanításának a lényegét.

A Bhagavad-gítá megrendelhető a Vaszistha Kiadó honlapján. 

 

Megrendelem!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest