A SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉS TANFOLYAM


A TANFOLYAM FELÉPÍTÉSE

Összesen 7 videoelőadás Maharishi Mahesh Yogitól. Egy-egy találkozó kb. 1,5 órás, így a tanfolyam kb. 10 órás.

A tanfolyamot vezető TM-tanár és a csoport tagjai közösen egyeznek meg a találkozók időpontjairól és helyszínéről.

A tanfolyam például hétköznap esténként és/vagy hétvégenként − többek között ún. tudásnapok − és/vagy hétvégi bentlakásos tanfolyam keretében végezhető el.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A TM gyakorlása, illetve elsajátítása az első előadást követően és a szervező TM-tanár jóváhagyása.

TERMÉKEK, illetve SZOLGÁLTATÁSOK HIRDETÉSE

A szervezők az alábbi feltételekkel biztosítják a tanfolyamon részt vevő TM-esek számára saját maguk, illetve a saját cégük által készített / forgalmazott termék(ek), illetve kínált szolgáltatás(ok) hirdetését:

1. a hirdető az adott terméke(ke)t, illetve szolgáltatás(oka)t hirdeti a TM-es ARANY OLDALAK-on,

2. a hirdető részt vesz a tanfolyamon és kizárólag a saját maga, illetve a saját cége által előállított / forgalmazott terméke(ke)t, illetve kínált szolgáltatás(oka)t hirdeti,

3. olyan termék(ek), illetve szolgáltatás(ok) hirdethetők, amelyek nem hasonlítanak a Maharishi Védikus Tudománya keretében − pl. a Maharishi Ájurvédában stb. − használt termékekre, illetve szolgáltatásokra,

4. a hirdető kizárólagos felelősséget vállal az általa hirdetett termék(ek)ért, illetve szolgáltatás(ok)ért − a tanfolyam szervezőit e tekintetben semmilyen jogi, pénzügyi vagy erkölcsi felelősség nem terheli és nem terhelheti,

5. a fenti négy pontban leírtaktól függetlenül a tanfolyam szervezői beleegyezésüket adják ahhoz, hogy az illető az általuk tartott, illetve szervezett tanfolyamon, a szervezők által kijelölt helyen és megadott időszakokban kínálja a terméke(ke)t, illetve a szolgáltatás(oka)t.

A termékek, illetve a szolgáltatások hirdetése díjtalan.

A fenti lehetőséget 2017 szeptemberétől a mindenkori tapasztalatok és visszajelzések függvényében biztosítjuk.

 

TANFOLYAMDÍJ

20 000 Ft/fő

Azok, akiknek a tanfolyamdíj teljes összegének befizetése túlzott anyagi megterhelést jelent, pályázhatnak a Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány támogatására. (Ennek mikéntjéről a tanfolyamot vezető TM-tanár tud bővebb tájékoztatást adni.)

Részletfizetés: ennek lehetőségéről a tanfolyamot vezető TM-tanárnál érdeklődjön.

JELENTKEZÉS

Részvételi szándékát kérjük, jelezze a TM-tanárának, illetve tekintse meg a regionális TM-központok (Budapest, Debrecen, Miskolc, Pécs/Kaposvár és Szeged) által tartott tanfolyamokat bemutató tanfolyamnaptárakat.

A Bhagavad-gítá

Maharishi magyarázataival

 

Maharishi a védikus irodalom „zsebkönyvének” nevezte a Bhagavad-gítát és azt mondta róla, hogy a benne foglaltak tartalmazzák a védikus irodalom teljes tanításának a lényegét.

A Bhagavad-gítá megrendelhető a Vaszistha Kiadó honlapján. 

Megrendelem!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest