MIKOR? és HOL?

 

Mikor? feltöltés alatt…

Hol? feltöltés alatt…

RÖVIDEN A BENTLAKÁSOS TANFOLYAMRÓL

Maharishi a kezdetek óta hangsúlyozta, hogy a TM-gyakorlók számára hasznos, ha időnként mélyebb pihenéshez jut a szervezetük azért, hogy a mélyen gyökerező stresszek feloldódhassanak.

A bentlakásos tanfolyam ideális alkalom erre: többen vagyunk, többet meditálunk több napon át, és ennek köszönhetően természetes módon elmélyülnek a TM és a TM-Szidhi program gyakorlása alatti tapasztalatok. (Ezért egészen más színben látjuk majd a világot! 🙂

A bentlakásos tanfolyamon a Maharishi által lefektetett rutint követve jógagyakorlatokat (ászanák), légzőgyakorlatokat (pránájáma), TM-et − és akik elvégezték: TM-Szidhi programot − gyakorolunk.

Az egész folyamat egy hatalmas és kedvező átalakulást indít be a tudatunkban, és ennek hatását a tanfolyamot követő több napon, héten vagy akár hónapon keresztül is élvezni fogjuk a meditációban és a tevékenységünkben egyaránt. Tisztább lesz a gondolkodásunk, mellette a teremtő erőnk is nagyobb lesz, így vágyainkat hamarabb erőfeszítés nélkül elérhetjük. 

KONKRÉTAN ERRŐL A TANFOLYAMRÓL

feltöltés alatt…

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Feltétlenül hozzunk magunkkal szabadidőruhátpolifómot, párnát és takarót a jógaászanákhoz és a pihenéshez, valamint egy elegánsabb ruhát a tanfolyamot záró ünnepséghez.

A szidhák lehetőleg hozzanak magunkkal egy gumis lepedőt (90 cm x 200 cm x 35 cm méretű szivacshoz).

A mély tapasztalatok érdekében mindig legyünk kipihentek: minden este feküdjünk le időben (22:00 előtt).

A tanfolyam egész ideje alatt lehetőleg ne fogyasszunk alkoholt és kávét, illetve ne dohányozzunk.

A foglalkozásokon értelemszerűen tartsuk kikapcsolva a mobiltelefonunkat, lehetőleg ne internetezzünk, és a tanfolyam ideje alatt csak a tanfolyamvezetők előzetes beleegyezésével vezessünk autót.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

1.TM gyakorlása.

2. Jóváhagyás a tanfolyamot szervező TM-tanárok és a Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány részéről.

TERMÉKEK, illetve SZOLGÁLTATÁSOK HIRDETÉSE

A szervezők az alábbi feltételekkel biztosítják a tanfolyamon részt vevő TM-esek számára saját maguk, illetve a saját cégük által készített / forgalmazott termék(ek), illetve kínált szolgáltatás(ok) hirdetését:

1. a hirdető az adott terméke(ke)t, illetve szolgáltatás(oka)t hirdeti a TM-es ARANY OLDALAK-on,

2. a hirdető részt vesz a tanfolyamon és kizárólag a saját maga, illetve a saját cége által előállított / forgalmazott terméke(ke)t, illetve kínált szolgáltatás(oka)t hirdeti,

3. olyan termék(ek), illetve szolgáltatás(ok) hirdethetők, amelyek nem hasonlítanak a Maharishi Védikus Tudománya keretében − pl. a Maharishi Ájurvédában stb. − használt termékekre, illetve szolgáltatásokra,

4. a hirdető kizárólagos felelősséget vállal az általa hirdetett termék(ek)ért, illetve szolgáltatás(ok)ért − a tanfolyam szervezőit e tekintetben semmilyen jogi, pénzügyi vagy erkölcsi felelősség nem terheli és nem terhelheti,

5. a fenti négy pontban leírtaktól függetlenül a tanfolyam szervezői beleegyezésüket adják ahhoz, hogy az illető az általuk tartott, illetve szervezett tanfolyamon, a szervezők által kijelölt helyen és megadott időszakokban kínálja a terméke(ke)t, illetve a szolgáltatás(oka)t.

A termékek, illetve a szolgáltatások hirdetése díjtalan.

A fenti lehetőséget 2017 szeptemberétől a mindenkori tapasztalatok és visszajelzések függvényében biztosítjuk.

A TANFOLYAM MEGTARTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES MINIMÁLIS LÉTSZÁM

feltöltés alatt…

UTAZÁS
TANFOLYAMDÍJ

feltöltés alatt…

Pin It on Pinterest

Share This