A közös főzésen megmutatom Nektek, hogy hogyan lehet hatékonyan működni a konyhában és pár perc alatt elkészíteni a bonyolultnak tűnő indiai, illetve egyéb lakto-vegetáriánus ételeket.

Egészen biztosan hasznosan fogjuk eltölteni ezt az időt, és az előkészületektől a főzésig Ti fogjátok csoportban elkészíteni a fogásokat.

Így majd otthon is könnyedén meg tudjátok ismételni.

Teljesen mindegy, hogy kezdő vagy gyakorlott vagy-e: szeretettel várlak és talán sikerül majd pár olyan tippet továbbadnom, amelyeket közvetlenül indiai szakácsoktól tanultam.

A főzéshez nem kell hozni semmit: mi biztosítjuk a szükséges alapanyagokat, fűszereket, sőt jegyzetet is kaptok, amely tartalmazni fogja az elkészített finomságok receptjét.

Soron következő tanfolyam: feltöltés alatt…

További infó és jelentkezés

balogh_andrea

Balogh Andrea

A főzőtanfolyamaimon azokat az ismereteket szeretném átadni, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetünk testünk-lelkünk egyensúlyát és egészségét támogató ételeket.

Természetesen nemcsak főzünk, hanem átbeszéljük az ételek és a receptek mögött álló ájurvédikus alapelveket ia.

A résztvevők 25 oldalas jegyzetet kapnak, amelyben a vegetáriánus/ájurvédikus főzésre és életmódra átállást segítő tippek, tanácsok, konyhatechnikai fortélyok szerepelnek, valamint olyan további kincset érő ismeretek, mint a fűszerek dósákra gyakorolt hatásai. Emellett adok jó néhány receptet is, amelyekre támaszkodva mindenki képes lesz az évszaknak és a testtípusának megfelelő, szattvikus ételeket készíteni.

Az esemény fénypontja az lesz, amikor ebédre elfogyasztjuk a magunk főzte sok-sok finomságot! 🙂

Soron következő tanfolyam: kattintson erre a linkre

További infó és jelentkezés

Dr. Pál Dániel

2016. november 26., Szeged - Dr. Pál Dániel

2016. november 5., Budapest - Balogh Andrea

MENÜ

- indiai dáhl (mungóbab) leves

- az egyik, általatok kiválasztott szilveszteri kedvenc levesem: tárkonyos vagy kapros zöldségleves, esetleg krémleves

- rizs (ahogy még talán sohasem készítettétek 🙂

– ghí (megmutatom ez elejétől a végéig, hogy hogyan kell igazi finom ghít főzni) 

- „Andi-féle” vegyes zöldsaláta

– szabdzsi (indiai fűszeres vegyes zöldségek)

- bundában sült zöldségek

- desszert: 2-3 féle édesség közül választhattok: javaslom a krémes jégpitét vagy a répasütit, esetleg egy kelt tésztát

A Bhagavad-gítá

Maharishi magyarázataival

 Maharishi a védikus irodalom „zsebkönyvének” nevezte a Bhagavad-gítát és azt mondta róla, hogy a benne foglaltak tartalmazzák a védikus irodalom teljes tanításának a lényegét.

A Bhagavad-gítá megrendelhető a Vaszistha Kiadó honlapján. 

 

Megrendelem!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest