self-pulse

SAJÁT PULZUSUNK OLVASÁSA

16 előadásból álló tanfolyam

A természeti törvényekkel összhangban élt élet az alapja a pulzus tökéletes egyensúlyi állapotának – az egyensúly abszolút tökéletességének, ami a Rik Véda szamhitája, a világegyetem alkotmánya. Minden pulzus az abszolút egyensúly kifejeződése kell, hogy legyen.” (Maharishi Mahesh Yogi)

Az egyensúly és az egyensúlyhiány érzékelése saját pulzusunk tapintása révén. Az egyensúlyhiány korrigálása megfelelő napi rutin és étrend segítségével, a betegség kialakulásának megelőzése érdekében.

E tanfolyamon elméleti és gyakorlati szinten egyaránt bevezetést kapunk a saját pulzusunk olvasásába az alábbi témakörök áttekintésével:

  • az egyensúly szintjének érzékelése a pulzusban,
  • a kozmikus ciklusok hatásának érzékelése a pulzusban,
  • az egyensúlyhiány érzékelése a pulzusban; az egyensúlyhiány kialakulásának egymást követő szakaszai és a szervezet saját belső intelligenciája védő szerepének megnyilvánulása a pulzusban,
  • az egyensúlyhiány okai és hatásai; a napszakoknak és az évszakoknak megfelelő étrend és rutin révén az egyensúly helyreállítása és megőrzése.

A TANFOLYAM FELÉPÍTÉSE

feltöltés alatt…

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Jóváhagyás a tanfolyamot tartó TM-tanár(ok) és a Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány részéről.

TERMÉKEK, illetve SZOLGÁLTATÁSOK HIRDETÉSE

A szervezők az alábbi feltételekkel biztosítják a tanfolyamon részt vevő TM-esek számára saját maguk, illetve a saját cégük által készített / forgalmazott termék(ek), illetve kínált szolgáltatás(ok) hirdetését:

1. a hirdető az adott terméke(ke)t, illetve szolgáltatás(oka)t hirdeti a TM-es ARANY OLDALAK-on,

2. a hirdető részt vesz a tanfolyamon és kizárólag a saját maga, illetve a saját cége által előállított / forgalmazott terméke(ke)t, illetve kínált szolgáltatás(oka)t hirdeti,

3. olyan termék(ek), illetve szolgáltatás(ok) hirdethetők, amelyek nem hasonlítanak a Maharishi Védikus Tudománya keretében − pl. a Maharishi Ájurvédában stb. − használt termékekre, illetve szolgáltatásokra,

4. a hirdető kizárólagos felelősséget vállal az általa hirdetett termék(ek)ért, illetve szolgáltatás(ok)ért − a tanfolyam szervezőit e tekintetben semmilyen jogi, pénzügyi vagy erkölcsi felelősség nem terheli és nem terhelheti,

5. a fenti négy pontban leírtaktól függetlenül a tanfolyam szervezői beleegyezésüket adják ahhoz, hogy az illető az általuk tartott, illetve szervezett tanfolyamon, a szervezők által kijelölt helyen és megadott időszakokban kínálja a terméke(ke)t, illetve a szolgáltatás(oka)t.

A termékek, illetve a szolgáltatások hirdetése díjtalan.

A fenti lehetőséget 2017 szeptemberétől a mindenkori tapasztalatok és visszajelzések függvényében biztosítjuk.

TANFOLYAMDÍJ

feltöltés alatt…

JELENTKEZÉS

feltöltés alatt…

A Bhagavad-gítá

Maharishi magyarázataival

 

Maharishi a védikus irodalom „zsebkönyvének” nevezte a Bhagavad-gítát és azt mondta róla, hogy a benne foglaltak tartalmazzák a védikus irodalom teljes tanításának a lényegét.

A Bhagavad-gítá megrendelhető a Vaszistha Kiadó honlapján. 

Megrendelem!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This