TM-SZIDHI FRISSÍTŐ TANFOLYAM


MIKOR? és HOL?

Mikor? 2017. június 2–4.

Jelentkezési határidő: feltöltés alatt…

Hol? Budapest (A pontos helyszínről a szervezők e-mailben értesítik a jelentkezőket.)

RÖVIDEN A TM-SZIDHI FRISSÍTŐ TANFOLYAMRÓL

Ez a tanfolyam tulajdonképpen egy TM-Szidhi tanfolyam újbóli elvégzése. A TM-Szidhi frissítő tanfolyam során újból rögzül a szútrák helyes gyakorlása - friss és mély tapasztalatokkal gazdagodva új lendületet kap a TM-Szidhi program gyakorlása és vele együtt életünk egésze.

KONKRÉTAN ERRŐL A TANFOLYAMRÓL

Június elején ismét TM-Szidhi frissítő tanfolyamot rendezünk Greet Hesse TM-Szidhi adminisztrátorral. Szeretnénk meghívni erre a csodálatos tanfolyamra, különösen akkor, ha tavaly nem sikerült eljönnöd. Tudjuk, hogy az elfoglalt életünkbe nem mindig könnyű beépíteni egy szabad hétvégét, de 2017-ben nem lesz több olyan hétvége, mint a június 2–4-i!
Sok éves gyakorlással a hátunk mögött ez a tanfolyam egy egyedülálló alkalom, hogy újra hallgathassuk Maharishi legfontosabb instrukcióit, és egy új, magasabb szintre kerüljön mind a megértés, mind pedig a tapasztalat. A TM-Szidhi tanfolyam tudásanyagával máshol nem találkozunk újra! Mivel most már nem fogunk úgy izgulni, mint az első alkalommal, maximálisan élvezni és értékelni tudjuk majd a szidhitechnikának az elméletét és a gyakorlatát egyaránt.
Greet tündéri jelenlétével és határtalan tudásával minden kérdésünkre választ kapunk. A tavalyi tanfolyam is nagyszerű élményeket adott. Íme pár tapasztalat:
„A tanfolyam elvégzése óta folyamatosan boldog vagyok.”
„A tanfolyam sikeresen visszavezetett az alapokhoz és az egyszerűséghez. Nagyfokú stresszoldást eredményezett. A végére sikerült kilépnem egy hanyatló negatív körből.”
“Egy ilyen tanfolyamra pont úgy szükség van, mint a meditációellenőrzésre. Az elmélet ismételt meghallgatása és a közös gyakorlás nagyon hasznos volt számomra. Több emlék is előjött a 9 évvel ezelőtti tanfolyamról, de most sokkal könnyebben tudtam a tanításra figyelni.”
“Több kérdésemre választ kaptam és a szidhiprogramom sokat javult.”
Ez a frissítő Önnek szól, ha:
— szeretné megbeszélni tapasztalatait egy TM-Szidhi adminisztrátorral
— ha úgy érzi, valami már nem a „régi” a TM-Szidhi program gyakorlásában
— esetleg rendszertelenül gyakorolja a TM-Szidhi programot
— vagy csak egyszerűen ismét el szeretné végezni sok év tapasztalattal a háta mögött
Ha szeretne részt venni a tanfolyamon, nem érdemes halogatni, mert nem garantálható, hogy minden évben tudunk ilyen tanfolyamot tartani Magyarországon. Greet Hesse tanárnő is egyre elfoglaltabb a TM-Szidhi tanfolyamokkal. Ezt az időpontot is 1 éve foglaltuk le nála!
Ha tehát szeretné feleleveníteni újra ezt a ritka és egyedülálló tudásanyagot, ami csak keveseknek adatott meg még ebben a nemzedékben is, a lehetőség most júniusban meg fog jelenni! 🙂

A TANFOLYAM FELÉPÍTÉSE

péntek

16.00: közös TM-Szidhi program

20.00: bevezető rész - a TM-Szidhi adminisztrátor megismerkedik a csoporttal

szombat

8.00: közös TM-Szidhi program

10.00: a TM-Szidhi program főbb instrukcióit tartalmazó videóelőadások megtekintése

12.30: ebéd (a tanfolyam díja nem tartalmazza)

délután: személyes TM-Szidhi ellenőrzés, púdzsa, majd a „repülőszútrával” kapcsolatos instrukciókat tartalmazó videóelőadás megtekintése

18.00: közös TM-Szidhi program

20.00-tól várhatóan 21.00-ig: előadás, tortaünnepség

vasárnap

8.00: közös TM-Szidhi program

10.00 - 12.00: a tapasztalatok megbeszélése

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Hozzunk magunkkal meleg zoknit, termoszban valamilyen meleg italt (pl. ájurvédikus teát).

Amennyiben az ebédet egyénileg kell megoldani, hozzunk a helyszínen fogyasztható, könnyű, lehetőleg bioalapanyagokból készült vegetáriánus ételt / szendvicset, de a szervezőktől kapunk tájékoztatást a közeli éttermekben való étkezési lehetőségről is.

Hozzunk magunkkal továbbá szabadidőruhátpolifómot, párnát és takarót a jógaászanákhoz és a pihenéshez, valamint egy gumis lepedőt (90 cm x 200 cm x 35 cm méretű szivacshoz).

A mély tapasztalatok érdekében mindig legyünk kipihentek: előző este feküdjünk le időben (22.00 előtt).

A tanfolyam egész ideje alatt ne fogyasszunk alkoholt és kávét, illetve lehetőleg ne dohányozzunk.

Tartsuk kikapcsolva a mobiltelefonunkat és ne internetezzünk.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

1. A TM-Szidhi program gyakorlása (régi és új szidhák egyaránt jöhetnek),

2. A szervező TM-tanárok, az indiai tanárok és a Nemzetközi Tanfolyamiroda (ICO) jóváhagyása.

TERMÉKEK, illetve SZOLGÁLTATÁSOK HIRDETÉSE

A szervezők az alábbi feltételekkel biztosítják a tanfolyamon részt vevő TM-esek számára saját maguk, illetve a saját cégük által készített / forgalmazott termék(ek), illetve kínált szolgáltatás(ok) hirdetését:

1. a hirdető az adott terméke(ke)t, illetve szolgáltatás(oka)t hirdeti a TM-es ARANY OLDALAK-on,

2. a hirdető részt vesz a tanfolyamon és kizárólag a saját maga, illetve a saját cége által előállított / forgalmazott terméke(ke)t, illetve kínált szolgáltatás(oka)t hirdeti,

3. olyan termék(ek), illetve szolgáltatás(ok) hirdethetők, amelyek nem hasonlítanak a Maharishi Védikus Tudománya keretében − pl. a Maharishi Ájurvédában stb. − használt termékekre, illetve szolgáltatásokra,

4. a hirdető kizárólagos felelősséget vállal az általa hirdetett termék(ek)ért, illetve szolgáltatás(ok)ért − a tanfolyam szervezőit e tekintetben semmilyen jogi, pénzügyi vagy erkölcsi felelősség nem terheli és nem terhelheti,

5. a fenti négy pontban leírtaktól függetlenül a tanfolyam szervezői beleegyezésüket adják ahhoz, hogy az illető az általuk tartott, illetve szervezett tanfolyamon, a szervezők által kijelölt helyen és megadott időszakokban kínálja a terméke(ke)t, illetve a szolgáltatás(oka)t.

A termékek, illetve a szolgáltatások hirdetése díjtalan.

A fenti lehetőséget 2017 szeptemberétől a mindenkori tapasztalatok és visszajelzések függvényében biztosítjuk.

 

A TANFOLYAM MEGTARTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES MINIMÁLIS LÉTSZÁM
35 fő.
TANFOLYAMDÍJ

32 000 Ft/fő

FIGYELEM! Minden olyan résztvevő, aki nem az alábbi on-line jelentkezési lapon jelentkezik a tanfolyamra, a tanfolyamdíj mellett 10 000 Ft/fő adminisztrációs díjat fizet. (Miért?)

JELENTKEZÉS

Kérjük, hogy a tanfolyamra kizárólag az alábbi linken elérhető űrlap segítségével jelentkezzen.

(Házas)párok, illetve családok jelentkezése esetén kérjük, hogy minden személyre külön töltsék ki a jelentkezési lapot. Miért? Ez egyrészt lehetővé teszi, hogy pontos információt kapjunk a jelentkezők tényleges létszámáról, másrészt pedig alapul szolgál az alapítvány és a szervezők, illetve az alapítvány és a nemzetközi szervezet közötti tételes elszámoláshoz.

A tanfolyammal kapcsolatos egyéb további tudnivalókról a szervezők e-mailben tájékoztatják a jelentkezőket.

Ha a jelentkezés leadását követően módosítani kíván az adatokon vagy törölni szeretné a jelentkezését, kérjük, hogy haladéktalanul jelezze a szervezőknek.

FIGYELEM! Minden olyan résztvevő, aki nem az alábbi on-line jelentkezési lapon jelentkezik a tanfolyamra, a tanfolyamdíj mellett 10 000 Ft/fő adminisztrációs díjat fizet. (Miért?)

JELENTKEZÉS

A Bhagavad-gítá

Maharishi magyarázataival

 Maharishi a védikus irodalom „zsebkönyvének” nevezte a Bhagavad-gítát és azt mondta róla, hogy a benne foglaltak tartalmazzák a védikus irodalom teljes tanításának a lényegét.

A Bhagavad-gítá megrendelhető a Vaszistha Kiadó honlapján. 

 

Megrendelem!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest