TM-SZIDHI TANFOLYAM

(Forrás: TMinfo.hu)

A különleges képességek természete - Maharishi felfedte a szidhik titkát

Az agyműködés optimálissá tétele a TM- és a TM-Szidhi program segítségével

MIKOR? és HOL?

ELSŐ HÉTVÉGE

Mikor? feltöltés alatt…

Jelentkezési határidő: feltöltés alatt…

Hol? Budapest (A szervezők e-mailben értesítik a jelentkezőket a pontos címről.)

RÖVIDEN A TM-SZIDHI TANFOLYAMRÓL

Ha a TM-Szidhi programot gyakoroljuk, képessé válunk a tudat legmélyebb szintjéről, az Intelligencia önviszonyuló állapotából gondolkodni. Minden innen indított gondolat elnyeri a Természet törvényeinek teljes támogatását, és minden gondolat, amely a Természet törvényeivel összhangban van, gyorsan, időveszteség, harc és küzdelem nélkül célba ér!” (Maharishi)

TM gyakorlása lehetővé teszi, hogy az elme erőfeszítés nélkül lecsendesedjen és megtapasztalja a tiszta tudatot, az „ÉN”-t, a kreativitás és az intelligencia kimeríthetetlen belső tárházát, amely minden szellemi tevékenységünk forrása.
TM-Szidhi program révén az elme képessé válik arra, hogy ebből a mély belső csendből merítse a gondolatokat, így azok a lehető legerősebbek és leghatékonyabbak lesznek.
A TM-Szidhi program gyakorlása specifikus csatornákon keresztül a tudat legmélyebb szintjéről optimalizálja a test és az elme koordinációját.
E program leghatékonyabb technikája az ún. „jógarepülés”.
A jógarepülés gyakorlása során maximális az agyhullám-koherencia, a test pedig spontán pattogva felemelkedik.
(A jógi) teste … ugrál, mint a béka, a gyakorlás magasabb szintjén pedig halad a levegőben.” (Siva-szamhitá, III. 41.)
Amikor a jógi lótuszülésben maradva képes a levegőbe emelkedni … (ez a jelenség) a (levegőelem feletti tökéletesség), amely elpusztítja a világ sötétségét.” (Siva-szamhitá, III. 42.)
A belső tapasztalatokat jókedvkiterjedt éberségkönnyedség és határtalan boldogságérzet kíséri.

Adja meg a modul szövegtartalmát itt.




Ezzel ki fogja kapcsolni a modult a kiválasztott eszközökön

Ez megváltoztatja a modul címkéjét a szerkesztőben az egyszerűbb azonosítás érdekében.

Egyéni szín kiválasztása

 

Egyéni szín kiválasztása

 

Egyéni szín kiválasztása

 

Egyéni szín kiválasztása

 

Egyéni szín kiválasztása

 

Egyéni szín kiválasztása

 

Egyéni szín kiválasztása

 

Egyéni szín kiválasztása

 


Igen

Nem

 

 

 



 


 


 


 




KONKRÉTAN ERRŐL A TANFOLYAMRÓL

feltöltés alatt…

A TANFOLYAM FELÉPÍTÉSE

Jelentkezés

Első lépésként kérjük, hogy regisztráljon a tanfolyamra. A regisztrálás előfeltétele a jelentkezési folyamat további lépésein való részvételnek! 

Ezt követően az ajánló TM-tanárával közösen kitöltik a jelentkezési lapot, majd egy interjúra kerül sor, amelyen 3-4 TM-tanár vesz részt. Az interjú időpontjáról és helyszínéről az interjúztató TM-tanárok értesítik a jelentkezőket. (Az interjúkat a tanfolyam kezdete előtt általában néhány héttel tartják.)

Az interjún aláírásra kerül egy megállapodás is, amely a tanfolyamon szerzett ismeretek bizalmas kezelésére vonatkozik.

Három hétvége

A hétvégi foglalkozásokat péntek esteszombat délelőtt és délután (kb. 2 óra ebédszünettel), valamint vasárnap délelőtt tartjuk. (Elképzelhető a szombat délelőtt és délutáni, valamint a vasárnap délelőtt és délutáni felépítés is: erről a szervezők időben értesítik a  résztvevőket.)

A pontos kezdési időpontról és a helyszínről a szervezők időben kiértesítik a jóváhagyott jelentkezőket. Mivel a csoport együtt kell, hogy haladjon, elengedhetetlen a pontos érkezés.

E hétvégék során a résztvevők gondoskodnak maguknak szállásról és étkezésről, a tanfolyamdíj ezek költségét nem tartalmazza.

Két hét bentlakás

bentlakásos tanfolyamokon szokásos, a TM-Szidhi adminisztrátorok által összeállított napirend és program követése.

FIGYELEM! Az egyes foglalkozások egymásra épülnek, így azok kizárólag az előírt sorrendben végezhetők el. A tanfolyam elvégzéséhez kivétel nélkül minden egyes foglalkozáson elejétől végig részt kell venni: ennek hiányában meg kell ismételni az adott blokkot (=az adott hétvégét vagy a két hét bentlakást), amelynek díját újból be kell fizetni. Pótlásra nincs lehetőség!

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Javasoljuk, hogy az interjúra és a hétvégi foglalkozásokra hozzunk magunkkal meleg zoknit, termoszban valamilyen meleg italt (pl. ájurvédikus teát) és a helyszínen fogyasztható, könnyű, lehetőleg bioalapanyagokból készült vegetáriánus ételt / szendvicset.

A foglalkozásokra hozzunk szabadidőruhátpolifómot, párnát és takarót a jógaászanákhoz és a pihenéshez.

bentlakásos részre ezenkívül lehetőleg hozzunk magunkkal egy gumis lepedőt (90 cm x 200 cm x 35 cm méretű szivacshoz) és egy elegánsabb ruhát az ünnepségekhez.

A mély tapasztalatok érdekében mindig legyünk kipihentek: előző este feküdjünk le időben (22:00 előtt).

A tanfolyam egész ideje alatt lehetőleg ne fogyasszunk alkoholt és kávét, illetve ne dohányozzunk.

A foglalkozásokon értelemszerűen tartsuk kikapcsolva a mobiltelefonunkat, a bentlakásos rész alatt lehetőleg ne internetezzünk és csak a tanfolyamvezetők előzetes beleegyezésével vezessünk autót.

Szabad perceinkben olvassuk Maharishi valamelyik könyvét (pl. A Lét tudománya és az élet művészete).

Mindig legyen nálunk egy kék toll és egy (A4-es méretű) kemény alátét, amelyen tudunk írni.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

1. A TM és a négy TM haladó technika rendszeres gyakorlása legalább két hónapja

2. A TM-Szidhi tanfolyam évében részvétel legalább egy bentlakásos tanfolyamon

3. A szervező TM-tanárok, a TM-Szidhi adminisztrátorok és a Nemzetközi Tanfolyamiroda (ICO) jóváhagyása

TERMÉKEK, illetve SZOLGÁLTATÁSOK HIRDETÉSE

A szervezők az alábbi feltételekkel biztosítják a tanfolyamon részt vevő TM-esek számára saját maguk, illetve a saját cégük által készített / forgalmazott termék(ek), illetve kínált szolgáltatás(ok) hirdetését:

1. a hirdető az adott terméke(ke)t, illetve szolgáltatás(oka)t hirdeti a TM-es ARANY OLDALAK-on,

2. a hirdető részt vesz a tanfolyamon és kizárólag a saját maga, illetve a saját cége által előállított / forgalmazott terméke(ke)t, illetve kínált szolgáltatás(oka)t hirdeti,

3. olyan termék(ek), illetve szolgáltatás(ok) hirdethetők, amelyek nem hasonlítanak a Maharishi Védikus Tudománya keretében − pl. a Maharishi Ájurvédában stb. − használt termékekre, illetve szolgáltatásokra,

4. a hirdető kizárólagos felelősséget vállal az általa hirdetett termék(ek)ért, illetve szolgáltatás(ok)ért − a tanfolyam szervezőit e tekintetben semmilyen jogi, pénzügyi vagy erkölcsi felelősség nem terheli és nem terhelheti,

5. a fenti négy pontban leírtaktól függetlenül a tanfolyam szervezői beleegyezésüket adják ahhoz, hogy az illető az általuk tartott, illetve szervezett tanfolyamon, a szervezők által kijelölt helyen és megadott időszakokban kínálja a terméke(ke)t, illetve a szolgáltatás(oka)t.

A termékek, illetve a szolgáltatások hirdetése díjtalan.

A fenti lehetőséget 2017 szeptemberétől a mindenkori tapasztalatok és visszajelzések függvényében biztosítjuk.

 

A TANFOLYAM MEGTARTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES MINIMÁLIS LÉTSZÁM
25 fő.
TANFOLYAMDÍJ

Jelentkezés:

Egyszeri 5 000 Ft-os adminisztrációs díj, amelyet legkésőbb az interjún kérünk befizetni.

Hétvégenként:

felnőtt: 75 000 Ft

házaspár: 112 500 Ft

diák / nyugdíjas*: 50 000 Ft

FIGYELEM! Minden olyan résztvevő, aki nem az alábbi on-line jelentkezési lapon regisztrál a tanfolyamra, a tanfolyamdíj mellett 10 000 Ft/fő adminisztrációs díjat fizet. (Miért?)

* Az igazoló okmányt (diákigazolványt, illetve nyugdíjasigazolványt) a helyszínen, az első foglalkozás előtt, a tanfolyamdíj befizetésekor kérjük bemutatni.

Két hét bentlakás:

feltöltés alatt…

GY. I. K.

Mi a különbség a „regisztráció” és a „jelentkezés” között?

A „regisztráció” a TM Haladó Technika és a TM-Szidhi tanfolyam esetében létezik.

A regisztráció azt jelenti, hogy a tanfolyam kezdete előtt majd még ki kell tölteni a nemzetközi jelentkezési lapot, a jelentkezést pedig az indiai tanárok és a Nemzetközi Tanfolyamiroda (ICO) hagyja jóvá.

A magyarországi on-line regisztrációs lap kitöltése a jelentkezők létszámának felméréséhez, a jelentkezők beazonosításához és egyfajta előszűréséhez szükséges.

Az összes többi tanfolyam esetében „jelentkezésről” beszélhetünk, ugyanis az on-line jelentkezési lap kitöltését követően már nincs további teendő.

A jelentkezők részvételét a tanfolyamot szervező TM-tanárok, a Nemzeti Igazgatási Testület (NIT) és a Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány hagyják jóvá.

SZERVEZŐK

feltöltés alatt…

REGISZTRÁCIÓ

Kérjük, hogy a tanfolyamra kizárólag az alábbi linken elérhető űrlap segítségével jelentkezzen.

(Házas)párok, illetve családok jelentkezése esetén kérjük, hogy minden személyre külön töltsék ki a jelentkezési lapot. Miért? Ez egyrészt lehetővé teszi, hogy pontos információt kapjunk a jelentkezők tényleges létszámáról, másrészt pedig alapul szolgál az alapítvány és a szervezők, illetve az alapítvány és a nemzetközi szervezet közötti tételes elszámoláshoz.

A tanfolyammal kapcsolatos egyéb további tudnivalókról a szervezők e-mailben tájékoztatják a jelentkezőket.

Ha a jelentkezés leadását követően módosítani kíván az adatokon vagy törölni szeretné a jelentkezését, kérjük, hogy haladéktalanul jelezze a szervezőknek.

FIGYELEM! Minden olyan résztvevő, aki nem az alábbi on-line jelentkezési lapon jelentkezik a tanfolyamra, a tanfolyamdíj mellett 10 000 Ft/fő adminisztrációs díjat fizet. (Miért?)

A Bhagavad-gítá

Maharishi magyarázataival

 

Maharishi a védikus irodalom „zsebkönyvének” nevezte a Bhagavad-gítát és azt mondta róla, hogy a benne foglaltak tartalmazzák a védikus irodalom teljes tanításának a lényegét.

A Bhagavad-gítá megrendelhető a Vaszistha Kiadó honlapján. 

Megrendelem!

You have Successfully Subscribed!