FONTOS INFORMÁCIÓ a képeken szereplő személyeknek (kérjük, kattintson ide)

[wonderplugin_slider id=”61″]


ADATOK

1. rész: 2014. december 5-21., Budapest (42 fő)

2. rész: 2015. január 3-17., Nova (39 fő)

Mr. Thiwari és Mrs. Meena

Dömsödi András és Horváth Bernadett


TETSZÉSI INDEX

27 résztvevő visszajelzései alapján (a tanfolyam 1. része)

  • Előzetes tájékoztatás 81% 81%
  • Helyszín 79% 79%
  • Szervezők 90% 90%
  • Ár-érték arány 89% 89%

TETSZÉSI INDEX

26 résztvevő visszajelzései alapján (a tanfolyam 2. része)

  • Előzetes tájékoztatás 84% 84%
  • Helyszín 89% 89%
  • Szervezők 87% 87%
  • Ár-érték arány 91% 91%

 

MIT ADOTT ÖNNEK EZ A TANFOLYAM?

Lehetőséget a tovább fejlődésre.Önismeretet.Új barátságok kialakulásának lehetőségét. Hála érzetének gyakorlását. Köszönöm!” 

Úgy érzem sokat és úgy gondolom, hogy az idő még pozitívabbá teszi ennek a tudatállapotnak a megélését. Köszönet!!!” 

Az volt az első perctől a benyomásom hogy ez egy nagyon jó csoport. Ezt később is úgy tapasztaltam. Nagyon kedvesek voltak a tanárok is. Mélyek voltak a meditációim,és nagy tudást kaptam ahhoz, hogy az életemben a fejlődés felgyorsuljon. Nekem Maharisi megismerésével teljes fordulatot vett az életem. Remélem megvalósul az a kivánságom hogy sikerül Magyarországon nagy létszámú csoportot alakítani, és azt folyamatosan fenntartani!

„Utat mutatott és lehetőséget egy teljesebb élethez.

Eszközt kaptam a kezembe régóta húzódó feladatok és kötelezettségek megoldására. A tapasztalataim részben nagyon jók, de részben ijesztőek – az utolsó estén elszállt a vérnyomásom és azóta sem rendeződött, 30-án megyek pulzusdiagnosztikai és ájurvédás tanácsadásra Szegedre.

Elmondhatatlan.

Nagy fokú kreativitást, boldogságot, figyelmet és nem utolsó sorban önbizalmat adott a szidhiprogram. Szívből köszönöm a tradiciónak, a szervezőknek és mindenkinek, aki részt vett a szidhin.

Életem legjobb döntése volt. A 36 év alatt válasz nélkül maradt kérdéseimre megkaptam 2 hét alatt a válaszokat. Hálás vagyok, hogy haladhatok ezen az úton és ilyen emberek vesznek körül. A legjobb önismereti és kozmoszismereti tudás, ami elérhető :-)” 

Nagyobb nyugalom megelégedettség .Nagyon nagyon jó társaság. Erős koherencia a meditációk és a program alatt. Nagyon várom a folytatást!!!

„A korábbiaknál jóval mélyebb meditációkat tapasztalok, már a 2. hétvégétől. Thivari Ji és Mina Ji nagyon nagy odaadással tanítják a csoportot, élmény volt mindhárom hétvége.”

„… a tanfolyamot nagyon hasznosnak és fontosnak gondolom. Örülök, hogy részese vagyok ennek a Szidhi programnak és ilyen felkészült, kedves, figyelmes tanáraink vannak és, hogy a csoportársak ilyen nagy odaadással, tudatosan és figyelmességgel vesznek részt. Nagyon jó a csoport és köszönet a kiemelt résztvevők sok-sok segítségért.”

Pin It on Pinterest