FONTOS INFORMÁCIÓ az alábbi képeken szereplő személyeknek (kérjük, kattintson ide)

A teljes fotósorozat a fenti képre kattintva tekinthető meg.

(A profi felvételek Lammel Miklós munkáját dicsérik – köszönjük!)


ADATOK

2015. december 30. – 2016. január 2., Máriahalom

Balogh Andrea, Lakos Antal és Dr. Pál Dániel

48 fő


TETSZÉSI INDEX

20 résztvevő visszajelzései alapján

  • Előzetes tájékoztatás 99% 99%
  • Szállás 88% 88%
  • Ételek 100% 100%
  • Előadások 98% 98%
  • Szervezők 100% 100%
  • „Ár-érték” arány 96% 96%

 

MIT ADOTT ÖNNEK EZ A TANFOLYAM?

Remek volt, köszönöm!

A csoportos meditáció jelentőségét és élményét most tapasztaltam meg először ennyire intenzíven. És nagyon jó volt a csapat… Köszönöm.

„Egy újabb áttörés volt számomra az intenzív tapasztalat, amely a határtalan belső boldogság, könnyűség és egyszerűség, és mégis a nagy belső erő megélése volt. Különlegesen jó volt egyfajta mindent átható vibrálásként megtapasztalni a belső örömöt még az ászanák gyakorlása közben is. Köszönöm a friss, finom sütiket minden nap, nagyon örültem neki. Az előadások nagyon jók a kezdőknek a tapasztalatok megértéséhez, a haladóknak pedig a tapasztalatok elmélyítéséhez.”

„Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel, kiváló szervezés. A helyszín különlegessége külön dicséretet érdemel. Örök emlék marad az a néhány nap, mély pihenést éltünk meg ezután a kemény év után. Köszönjük! Isten áldja a szervezőket, közreműködőket!”

Csodálatos volt, nagyon jól érzem magam még egy hét után is, nyugott kiegyensúlyozottnak érzem magam. Köszönet mindenkinek!!!!!!

„Új lendületet, stabilitást, erőt, összetartozás érzését, még több ismeret anyagot és a tanfolyamok szervezéséhez tapasztalatot. Hálás köszönet érte!”

Nagyon tetszett a szállás!

Nem régen kezdtem el a TM-et, jó volt megtapasztalni, hogy a közös meditáció sokkal erősebb, mint az egyéni. Napi rendszerességgel sajnos csak egyénileg tudok meditálni.

Meditáción belül sokkal mélyebb szintet tapasztaltam meg. Kellemes, kedves emberekkel ismerkedtem meg.

Mély pihenést nyújtott, csodás tapasztalatot. Nagyon jó volt a társaság. A kaja Isteni finom és rengeteg! Köszi Mindenkinek!

Anna

Nagyon jól éreztük magunkat, pihenést, feltöltődést adott. Köszönjük.

„Életem egyik legjobb bentlakása volt, külön öröm volt látni a sok tanárt teljes egyetértésben, a sok új meditálót és lelkesedést. A 90-es évek óta nem éreztem ilyen pezsgést egy bentlakáson!

Jövőre lehetne hosszabb a bentlakás. A hely jó, talán az eddigi legjobb, ahol voltam.

Pin It on Pinterest