7-tudatallapot-240

Maharishi Mahesh Yogi ezen a 16 előadásból álló tanfolyamon szisztematikus és egyedülálló részletességgel fejti ki a magasabb tudatállapotok (Kozmikus Tudat, Istentudat, Egységtudat és Brahmantudat) jellemzőit és megnyilvánulásukat az egyén életében.

A magasabb tudatállapotok keresése és megélése ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Szentek, bölcsek és misztikusok számoltak be a tudatosság határtalan kitágulásáról, és a hétköznapit messze meghaladó képességek kibontakozásáról.

Azonban Maharishi volt az első nagy tanító, aki egy olyan tudáscsomaggal is megajándékozta az emberiséget, amelynek alkalmazásával ezek a tudatállapotok nem csupán kevesek kiváltságai lehetnek, hanem mindenki számára megtapasztalhatókká válnak.

A tanfolyam olyan válogatott videoelőadásokat tartalmaz, amelyekben Maharishi az emberi fejlődés mind a hét tudatállapotát áttekinti és részletesen elmagyarázza, különös tekintettel a magasabb tudatállapotokra és azok kifejlődésére.

A tanfolyam különösen érdekes lehet mindazok számára, akik szeretnének többet megtudni az emberi fejlődés lehetőségeiről, és azoknak is, akik már maguk is megtapasztalták a magasabb tudatállapotokat, de szeretnék mélyebben is megérteni tapasztalataikat.

A tanfolyamot szeretettel ajánlunk minden olyan TM-gyakorló figyelmébe, aki már elvégezte a Spirituális fejlődés tanfolyamot, és annak mintegy folytatásaként szeretne még mélyebbre merülni a védikus tudásszerzésben. De ajánljuk azoknak is, akik még a TM-tanfolyamon kívül más tanfolyamot nem végeztek el.

A tanfolyam online is elvégezhető!

A tanfolyam időtartama
Két hétvége, két teljes szombat és vasárnap.

A tanfolyam időpontja és helyszíne
Érdeklődj a TM-tanárodnál!

Tanfolyamdíj
50 000 Ft (Covid időszak alatt ONLINE 40.000 Ft)

Részvételi feltételek
A TM gyakorlása és jóváhagyás a tanfolyamot tartó TM-tanár(ok) részéről.

Bővebb infó és jelentkezés
Keresd bátran a TM-tanárodat!

A Bhagavad-gítá

Maharishi magyarázataival

 

Maharishi a védikus irodalom „zsebkönyvének” nevezte a Bhagavad-gítát és azt mondta róla, hogy a benne foglaltak tartalmazzák a védikus irodalom teljes tanításának a lényegét.

A Bhagavad-gítá megrendelhető a Vaszistha Kiadó honlapján. 

Megrendelem!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This