7-tudatallapot-240

A HÉT TUDATÁLLAPOT TANFOLYAM


RÖVIDEN A TANFOLYAMRÓL

Maharishi Mahesh Yogi szisztematikus és egyedülálló részletességgel fejti ki a magasabb tudatállapotok (kozmikus tudat, istentudat, egységtudat és brahmantudat) jellemzőit és megnyilvánulásukat az egyén életében.

A magasabb tudatállapotok keresése és megélése ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Szentek, bölcsek és misztikusok számoltak be a tudatosság határtalan kitágulásáról, és a hétköznapit messze meghaladó képességek kibontakoztatásáról.

Maharishi volt az első nagy tanító, aki egy olyan tudáscsomagot tárt az emberiség elé, amelynek révén ezek a tudatállapotok immár nem a kevesek kiváltsága: mindenki kibontakoztathatja és megtapasztalhatja őket.

A tanfolyam olyan válogatott videoelőadásokat tartalmaz, amelyekben Maharishi az emberi fejlődés mind a hét tudatállapotát áttekinti és részletesen elmagyarázza, különösképpen a magasabb tudatállapotokat és azok kifejlődését.

A tanfolyam mindenki számára ajánlott, akit érdekelnek az emberi fejlődés lehetőségei, különösen azoknak, akik már maguk is megtapasztalták ezeket a magasabb tudatállapotokat, és szeretnék intellektuálisan is mélyebben megérteni tapasztalataikat.

A TANFOLYAM FELÉPÍTÉSE

Összesen 16 videoelőadás Maharishi Mahesh Yogitól. Egy-egy találkozó kb. 1,5 órás, így a tanfolyam kb. 25 órás.

A tanfolyamot vezető TM-tanár és a csoport tagjai közösen egyeznek meg a találkozók időpontjairól és helyszínéről.

A tanfolyam például hétköznap esténként és/vagy hétvégenként − többek között ún. tudásnapok − és/vagy hétvégi bentlakásos tanfolyamok és/vagy több napos bentlakásos tanfolyam keretében végezhető el.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

1. A TM gyakorlása.

2. Jóváhagyás a tanfolyamot tartó TM-tanár(ok) és a Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány részéről.

TERMÉKEK, illetve SZOLGÁLTATÁSOK HIRDETÉSE

A szervezők az alábbi feltételekkel biztosítják a tanfolyamon részt vevő TM-esek számára saját maguk, illetve a saját cégük által készített / forgalmazott termék(ek), illetve kínált szolgáltatás(ok) hirdetését:

1. a hirdető az adott terméke(ke)t, illetve szolgáltatás(oka)t hirdeti a TM-es ARANY OLDALAK-on,

2. a hirdető részt vesz a tanfolyamon és kizárólag a saját maga, illetve a saját cége által előállított / forgalmazott terméke(ke)t, illetve kínált szolgáltatás(oka)t hirdeti,

3. olyan termék(ek), illetve szolgáltatás(ok) hirdethetők, amelyek nem hasonlítanak a Maharishi Védikus Tudománya keretében − pl. a Maharishi Ájurvédában stb. − használt termékekre, illetve szolgáltatásokra,

4. a hirdető kizárólagos felelősséget vállal az általa hirdetett termék(ek)ért, illetve szolgáltatás(ok)ért − a tanfolyam szervezőit e tekintetben semmilyen jogi, pénzügyi vagy erkölcsi felelősség nem terheli és nem terhelheti,

5. a fenti négy pontban leírtaktól függetlenül a tanfolyam szervezői beleegyezésüket adják ahhoz, hogy az illető az általuk tartott, illetve szervezett tanfolyamon, a szervezők által kijelölt helyen és megadott időszakokban kínálja a terméke(ke)t, illetve a szolgáltatás(oka)t.

A termékek, illetve a szolgáltatások hirdetése díjtalan.

A fenti lehetőséget 2017 szeptemberétől a mindenkori tapasztalatok és visszajelzések függvényében biztosítjuk.

TANFOLYAMDÍJ

Felnőtt: 50 000 Ft/fő

Diák / nyugdíjas / munkanélküli*: 35 000 Ft/fő

* A kedvezmény igénybevételét igazoló okmányt (pl. nyugdíjasigazolványt, diákigazolványt stb.) az első találkozón kérjük bemutatni.

Részletfizetés: ennek lehetőségéről a tanfolyamot vezető TM-tanárnál érdeklődjön.

JELENTKEZÉS

Részvételi szándékát kérjük, jelezze a TM-tanárának.

A Bhagavad-gítá

Maharishi magyarázataival

 

Maharishi a védikus irodalom „zsebkönyvének” nevezte a Bhagavad-gítát és azt mondta róla, hogy a benne foglaltak tartalmazzák a védikus irodalom teljes tanításának a lényegét.

A Bhagavad-gítá megrendelhető a Vaszistha Kiadó honlapján. 

Megrendelem!

You have Successfully Subscribed!