7-tudatallapot-240

Maharishi Mahesh Yogi ezen a 16 előadásból álló tanfolyamon szisztematikus és egyedülálló részletességgel fejti ki a magasabb tudatállapotok (Kozmikus Tudat, Istentudat, Egységtudat és Brahmantudat) jellemzőit és megnyilvánulásukat az egyén életében.

A magasabb tudatállapotok keresése és megélése ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Szentek, bölcsek és misztikusok számoltak be a tudatosság határtalan kitágulásáról, és a hétköznapit messze meghaladó képességek kibontakozásáról.

Azonban Maharishi volt az első olyan nagy tanító, aki egy olyan tudáscsomaggal is megajándékozta az emberiséget, amelynek alkalmazásával ezek a tudatállapotok nem csupán kevesek kiváltságai lehetnek, hanem mindenki számára megtapasztalhatókká válnak!

A tanfolyam olyan válogatott videoelőadásokat tartalmaz, amelyekben Maharishi az emberi fejlődés mind a hét tudatállapotát áttekinti és részletesen elmagyarázza, különös tekintettel a magasabb tudatállapotokra és azok kifejlődésére.

A tanfolyam mindenki számára ajánlott, akit érdekelnek az emberi fejlődés lehetőségei és azoknak is, akik már maguk is megtapasztalták ezeket a magasabb tudatállapotokat, de szeretnék értelmükkel is mélyebben megérteni ezeket a tapasztalataikat.

A tanfolyamot szeretettel ajánlunk minden olyan TM-gyakorló figyelmébe, aki már elvégezte a Spirituális fejlődés tanfolyamot, és annak mintegy folytatásaként szeretne még mélyebbre merülni a védikus tudásszerzésben. De ajánljuk azoknak is, akik még a TM-tanfolyamon kívül más tanfolyamot nem végeztek el.

A tanfolyam felépítése

A két hétvége felépítése megegyezik egymással. Szombaton és vasárnap is 9 órakor kezdünk közös meditációval (20 perc), majd a körülbelül 1 órás előadásokat félórás feldolgozás követi. Délelőtt 2 előadást dolgozunk fel, majd délben 1 órás ebédszünetet tartunk. Délután meghallgatjuk a következő 2 előadást, feldolgozzuk, majd közös meditációval fejezzük be a találkozót mindkét nap, várhatóan 18 óra körül. Az ebédet mindenki magának intézi majd: mivel a belvárosban leszünk, számos étkezési lehetőség közül válogathatunk a tanfolyam közvetlen közelében is.

A tanfolyam időtartama

Két hétvége, két teljes szombat és vasárnap.

A tanfolyam időpontja

2020. január 25−26. és február 1−2. (Jelentkezési határidő: 2020. január 15.)

A tanfolyam helyszíne

Első hétvége: 1055 Budapest, Szent István körút 15., I/6., 27-es kapucsengő vagy kapukód: 27kulcs4367

Második hétvége: Nyugati Oktatási Központ, 1055 Budapest, Nyugati tér 9., Nyugati terem.

Tanfolyamdíj

Felnőttek: 50 000 Ft

Diákok*, nyugdíjasok*, munkanélküliek*: 30 000 Ft

* A kedvezmény igénybevételét igazoló okmányt (pl. diákigazolványt, nyugdíjasigazolványt stb.) az első találkozón kérjük bemutatni.

A tanfolyamra a jelentkezést − a teremfoglalás miatt − a tanfolyamdíj felének előzetes átutalásával tudjuk véglegesnek tekinteni.

Bankszámlaszám: Dienes-Nagy Bt., 10702064-48600402-51100005 (CIB Bank).

Az utalást a jelentkezési határidőig kérjük teljesíteni erre a bankszámlaszámra.

A közlemény rovatba írjuk be a vezeték- és utónevünket, a számlacímünket (magánszemélyek esetében ez lehet a lakcím is) és azt hogy „oktatás”.

A tanfolyam minimum létszáma: 20 fő.

Amennyiben a jelentkezési határidőig ez nem lesz meg, a tanfolyamot más időpontra tesszük.

Amennyiben a tanfolyamot létszámhiány miatt el kell halasztani, az előleg a következő tanfolyam időpontjában felhasználható, illetve azt a jelentkező kérésére visszafizetjük, tehát semmi esetre sem vész el.

A tanfolyami részvétel lemondását legkésőbb egy héttel a tanfolyam kezdete előtt tudjuk elfogadni.

A tanfolyam megtartásához legalább 20 résztvevő szükséges. Amennyiben a jelentkezési határidőig ez a létszám nem lesz meg, a tanfolyamot más időpontra tesszük.

Részvételi feltételek

1. A TM gyakorlása.

2. Jóváhagyás a tanfolyamot tartó TM-tanár(ok) és a Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány részéről.

Bővebb infó és jelentkezés

Dienes-Nagy Erika és Dienes István

Dienes.Nagy.Erika@TM.org

+36 30 286 37 44

A Bhagavad-gítá

Maharishi magyarázataival

 

Maharishi a védikus irodalom „zsebkönyvének” nevezte a Bhagavad-gítát és azt mondta róla, hogy a benne foglaltak tartalmazzák a védikus irodalom teljes tanításának a lényegét.

A Bhagavad-gítá megrendelhető a Vaszistha Kiadó honlapján. 

Megrendelem!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This