Különleges állás- és képzési ajánlat a Maharishi Áyurveda területén a Bad Ems-i Klinika vezetőjétől:

Szeretnéd felajánlani a munkádat az egyének és az egész világ egészségéért?

Itt a Bad Ems-i Maharishi Ayurveda Egészségklinikánkon nagyszerű ajánlatunk van számodra, hogy Maharishi Ayurveda Panchakarma technikusnak képezd magad és dolgozz. Ez egy nagyon hálás szakma, és nagyszerű lehetőséget ad a tudatosság fejlesztésére még munka közben is. A csodálatos ayurvéda masszázsok csendben történő elvégzése lehetővé teszi, hogy elméd átlényegüljön, még akkor is, ha a munkádra koncentrálsz. A Transzcendentális Meditáció vagy a TM-Sidhi- program rendszeres gyakorlásával kombinálva támogathatod a magasabb tudatállapotok kialakulását. Pácienseink mindig tele vannak dicsérettel a technikusainktól kapott kezelések magas minőségéről.

Amellett, hogy egy meditálókból és szidhákból álló csapat kellemes, áldott légkörében dolgozhatsz, élvezheted a finom, támogatott ayurvédikus ebédjeinket, a csoportos meditációt és Bad Ems gyönyörű  természeti környezetét.

A MAV Egészségközpontunkban történő képzéssel és munkával kapcsolatos minden részletet a linken található állásajánlatban találsz: https://ayurveda-badems.com/the-centre/job-openings/.

Néhány technikusunk beszámolója képet ad az itt folyó munkáról:

“Ayurveda terapeutának lenni lehetőséget ad arra, hogy egy olyan spirituális környezetben dolgozzak, amely lehetővé teszi számomra, hogy egészben fejlődjek: lélekben, testben és szellemben. ” S.B.

“Maharishi Ayurveda teknikusnak lenni annyit jelent egyszerűen, hogy folyamatos áldást kapsz a munkád közben és ugyanakkor jobbá és élvezhetőbbé teszed mások életét…
… Azonban, ha igazán elmélyülsz a Maharishi Védikus tudományokban akkor megnyitod a lehetőségeid több tudás és magasabb tudatosság irányába.”  A. H.

“Meditatív, szeretetteljes kezeléseket adunk, és ezáltal meditatív szeretetet kapunk. Ez egy leírhatatlan érzés. Jöjjön el ide, és hagyja magát inspirálni erre a MAV technikus szakmára!” T. B.

Élj a lehetőséggel egy nagyszerű, kifizetődő és hasznos munkára és jelentkezz minél hamarabb!

Jai Guru Dev
Karin & Lothar Pirc

Jelentkezni Nicola Menges-nél lehet:
nmenges@ayurveda-badems.de vagy info@ayurveda-badems.de
Tel. 02603-940727 vagy 02603-94070

Maharishi Ayurveda Gesundheitszentrum
Am Robert Kampe Sprudel
56130 Bad Ems, Németország

Bad Ems

Pin It on Pinterest

Share This