7-tudatallapot-240

Maharishi Mahesh Yogi ezen a 16 előadásból álló tanfolyamon szisztematikus és egyedülálló részletességgel fejti ki a magasabb tudatállapotok (Kozmikus Tudat, Istentudat, Egységtudat és Brahmantudat) jellemzőit és megnyilvánulásukat az egyén életében.

A magasabb tudatállapotok keresése és megélése ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Szentek, bölcsek és misztikusok számoltak be a tudatosság határtalan kitágulásáról, és a hétköznapit messze meghaladó képességek kibontakozásáról.

Azonban Maharishi volt az első olyan nagy tanító, aki egy olyan tudáscsomaggal is megajándékozta az emberiséget, amelynek alkalmazásával ezek a tudatállapotok nem csupán kevesek kiváltságai lehetnek, hanem mindenki számára megtapasztalhatókká válnak!

A tanfolyam olyan válogatott videoelőadásokat tartalmaz, amelyekben Maharishi az emberi fejlődés mind a hét tudatállapotát áttekinti és részletesen elmagyarázza, különös tekintettel a magasabb tudatállapotokra és azok kifejlődésére.

A tanfolyam mindenki számára ajánlott, akit érdekelnek az emberi fejlődés lehetőségei és azoknak is, akik már maguk is megtapasztalták ezeket a magasabb tudatállapotokat, de szeretnék értelmükkel is mélyebben megérteni ezeket a tapasztalataikat.

A tanfolyamot szeretettel ajánlunk minden olyan TM-gyakorló figyelmébe, aki már elvégezte a Spirituális fejlődés tanfolyamot, és annak mintegy folytatásaként szeretne még mélyebbre merülni a védikus tudásszerzésben. De ajánljuk azoknak is, akik még a TM-tanfolyamon kívül más tanfolyamot nem végeztek el.

A tanfolyam felépítése

A két hétvége felépítése megegyezik egymással. Szombaton és vasárnap is 9 órakor kezdünk közös meditációval (20 perc), majd a körülbelül 1 órás előadásokat félórás feldolgozás követi. Délelőtt 2 előadást dolgozunk fel, majd délben 1 órás ebédszünetet tartunk. Délután meghallgatjuk a következő 2 előadást, feldolgozzuk, majd közös meditációval fejezzük be a találkozót mindkét nap, várhatóan 18 óra körül. Az ebédet mindenki magának intézi majd: mivel a belvárosban leszünk, számos étkezési lehetőség közül válogathatunk a tanfolyam közvetlen közelében is.

A tanfolyam időtartama

Két hétvége, két teljes szombat és vasárnap.

A tanfolyam időpontja

2020. március 28-29. és április 4-5.  

A tanfolyam helyszíne

Budapest

Tanfolyamdíj

Felnőttek: 50 000 Ft

Diákok*, nyugdíjasok*, munkanélküliek*: 30 000 Ft

* A kedvezmény igénybevételét igazoló okmányt (pl. diákigazolványt, nyugdíjasigazolványt stb.) az első találkozón kérjük bemutatni.

 

Részvételi feltételek

1. A TM gyakorlása.

2. Jóváhagyás a tanfolyamot tartó TM-tanár(ok) és a Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány részéről.

Bővebb infó és jelentkezés

Balogh Andrea

Balogh.Andrea@TM.org

+36 70 418 8568

Pin It on Pinterest

Share This