A tanfolyamainkon — jellegükből adódóan — csak olyanok vehetnek részt, akik megfelelnek bizonyos követelményeknek (pl. a TM gyakorlása stb.).

E követelmények teljesülését csak és kizárólag a Maharishi Védikus Tudománya Alapítvány tudja megnyugtatóan ellenőrizni az országos adatbázis alapján. (Az országos tanfolyamokat általában más és más TM-tanárok szervezik, akik — érthető módon — nem ismernek minden TM-est.)

Az on-line jelentkezési lapon keresztül az alapítvány könnyen ellenőrizheti a jelentkezőket, míg ha valaki a szervező TM-tanárnál jelentkezik, nagyon időigényessé és nehézkessé teszi az ellenőrzést.

Ezenkívül a szervező TM-tanároknak is könnyebb nyomon követni a jelentkezők létszámának alakulását, ha minden jelentkező adata egy helyen érhető el, és nem az e-mailjeik között kell keresniük, vagy észben tartaniuk a telefonon keresztüli jelentkezéseket.

Azok, akik nem az on-line jelentkezési lapot használják, megnehezítik a szervező TM-tanárok munkáját is, sőt akár olyan helyzetbe is hozhatják őket, hogy — megfeledkezve az e-mailes, illetve telefonos jelentkezőkről — úgy gondolhatják, hogy nincs elég jelentkező egy adott tanfolyam megtartásához.

A fentiekre tekintettel azok, akik mindezek ellenére úgy döntenek, hogy nem az on-line jelentkezési lapot használják, 10 000 Ft/fő adminisztrációs költséget fizetnek a tanfolyamdíj felett.

Pin It on Pinterest