FONTOS INFORMÁCIÓ az alábbi képeken szereplő személyeknek (kérjük, kattintson ide)

ADATOK

2019. május 3–5., Badacsonytomaj

Dr. Pál Dániel, Mátyás Margaréta és Zsolnai Andrea

30 fő


TETSZÉSI INDEX

14 résztvevő visszajelzései alapján

  • Előzetes tájékoztatás 97,1% 97,1%
  • Szállás 92,3% 92,3%
  • Ételek 94,3% 94,3%
  • Előadások 94,3% 94,3%
  • Szervezők 98,6% 98,6%
  • „Ár-érték” arány 97,1% 97,1%

MIT ADOTT ÖNNEK EZ A TANFOLYAM?

Nagyon sok pozitív dolgot, gondolatokat, amelyeket már ma és a jövőben is hasznosithatok. Kedves új ismerettségeket − önismeretet és felismeréseket. Nagyon köszönöm és hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a bentlakásos tanfolyamon.

Margarétát … imádtam!! Nem tudnék nála jobb embert elképzelni ezekre a jógás/TM-es programokra! Annyira jó volt, hogy egyszerű példákon keresztül, egyszerű nyelvezettel mesélt magáról, a védákról, Maharishi tanításairól, mert igazán érződött, hogy tapasztalatból beszél! … 

A teljes bentlakás tapasztalata egyébként döbbenetesen pozitív számomra, máig is érzem jótékony hatását! Azóta törekszem kevesebb húst és több zöldséget fogyasztani. Továbbá a rá következő hetem borzalmasan indult, és szent meggyőződésem, hogyha nincs a bentlakás, iszonyatosan magamba zuhantam volna, ennek ellenére semmi sem tudta levenni a mosolyt az arcomról! 🙂 Úgyhogy egyáltalán nem bántam meg, hogy elmentem, sőt: bármikor szívesen visszamennék abba a csodálatos házba bentlakásra! Nagyaon hálás vagyok mindenkinek ezért a hétvégéért!

Csodálatos volt a környezet! Még sok ilyet!

A tanfolyam sok új ismerőst, kellemes és tartalmas együttlétet nyújtott számomra, valamint a meditálás ismételt rendszeres gyakorlását hozta magával. Köszönök mindent, nagyon jól éreztem magamat!!!!

Mátyás Margaréta magyarázatai a TM-ről nagyon sokat adtak. Könnyedén és érthetően beszélt a meditáció tapasztalati oldaláról.

Sok ilyen bentlakást szeretnék.

Testi-lelki-szellemi mennyországot. Isteni volt a kaja, a program, a táj! Csodás elmélyülés és társaság.

Pin It on Pinterest