Pal_Daniel

Dr. Pál Dániel vagyok, filozófus, a Transzcendentális Meditáció tanára.

25 éve, 14 évesen tanultam meg meditálni, a „régiek” már jól ismernek a bentlakásokról. Az „újaknak” pedig lehet, hogy még teljesen ismeretlen vagyok, hiszen az elmúlt években sokat tevékenykedtem külföldön, a nemzetközi mozgalomban.

Abban a szerencsében volt részem, hogy Hollandiában a Mother Divine csoportot segíthettem, majd 2012 tavaszán, Fairfieldben a „Legyőzhetetlen Amerika” jógarepülő csoport tagja lehettem.

Ezután további 2 évet töltöttem a fairfieldi Maharishi Menedzsment Egyetem kötelékében. Egy online ájurvéda mesterképzés létrehozásában segédkeztem, miközben „estin” védikus tudományt hallgattam, melyből az idén nyáron fogok diplomázni.

Az egyetemen tevékenyen részt vettem a Megvilágosodott Vezetőképző Programban (Enlightened Leadership Program): jelenleg is ennek globális nagyköveteként tevékenykedem.

Mindemellett Maharishi Ájurvéda Wellness konzultánsi oklevelet is szereztem.

2014 őszén ismét Hollandiába vezetett az utam, ahol TM-tanárrá lettem.

Magyarországra 2015 tavaszán tértem vissza, és szeretném megosztani az emberekkel mindazt a tudást, amit külföldön szereztem. Az ELP nagyköveteként pedig inspirálni szeretném mindazokat, akik Maharishi családjának tagjává lettek, hogy aktívan vegyenek részt a mozgalmi tevékenységekben, idehaza és külföldön egyaránt.