FONTOS INFORMÁCIÓ az alábbi képeken szereplő személyeknek (kérjük, kattintson ide)

A teljes fotósorozat a fenti képre kattintva tekinthető meg.

(A profi felvételek Lammel Miklós munkáját dicsérik – köszönjük!)


ADATOK

2016. március 11 -15., Budapest

Dienes István és Dienes-Nagy Erika

86 fő

[wonderplugin_slider id=”237″]


TETSZÉSI INDEX

43 résztvevő visszajelzései alapján

  • Előzetes tájékoztatás 97% 97%
  • Szállás 84% 84%
  • Ételek 68% 68%
  • Előadások 97% 97%
  • Szervezők 97% 97%
  • „Ár-érték” arány 90% 90%

MIT ADOTT ÖNNEK EZ A TANFOLYAM?

„Sok új kedves embert, belső irányt, rengeteg fogalom letisztulását, egy kis betekintést abba, hogy mi az, hogy „védikus”. Motivációt arra, hogy még mélyebbre ássak.”

 

„Számomra nagyon mély meditációs élményeket adott ez a pár nap, és amikor eljöttem a hotelből azt is megtapasztaltam, hogy milyen kontraszt van a 4 napos bentlakás helyszínén kialakult kollektív tudatállapot, illetve a külvilág között.” 

 

„Újabb félelmektől és gátlásoktól szabadultam meg, amelyektől a mindennapi életemnek a minősége is nagymértékben javult.”

 

„Mélyebb meditációkat és elképesztő repülés-sorozatokat. A tudat működésének újabb aspektusaival sikerült egy kicsit-valamelyest megismerkedni.”

 

„Lehetőséget a tanultak elmélyítésére és megvalósulására. Sok új ismeretet és élményt. Közös, csoportos, nagycsoprtos meditációt, a kezdeti fejfájásokon túllendülve belső csendet, teljes nyugalmat. A mindennapokban is így szeretnék élni. Feszültség- és stresszmentes napokat, lehetőséget egy magasabb tudatszint megvalósulásához. Új gondolatok tovább gondolását. Új emberek megismerését. Egyén és közösségi szintem egy csodálatos élményt.”

 

„Összességében nagyon jól éreztük magunkat a feleségemmel és a lányommal. A környezet hiányosságait a kiváló társaság feledtette. A meditációk jó erősek voltak, még most is erős hatása alatt vagyunk. A jövőben is szeretnénk részt venni ilyen bentlakásos tanfolyamokon, ha anyagilag meg tudjuk oldani.”

 

„A bentlakás nagyon jó volt… A tematika összeállítása, a szervezés és a moderálás csillagos ötös. Amúgy tetszett, elégedett vagyok…” 

 

„Mély pihenést, összefüggések gyorsabb megértését a tisztább gondolkodás miatt.”

 

„Kívánom, hogy legyen végre egy TM-központ, ami lehetőséget ad az ilyen programok rendszeres szervezésére.”

 

„Közösségünk együttlétének örömét és koherenciáját. Mélyebb meditációkat, inspirált álmokat. Meghitt baráti beszélgetéseket. Még egyszer köszönet a szervezőknek, előadóknak.”

 

„Ez egy tökéletes bentlakás volt. Mindenre volt elég idő. Az előadásokon a magyarázatok sokat segítettek abban, hogy megértsem a látottakat és ezáltal bővüljön a tudásom. Köszönöm.”

 

„Pihentem, barátkoztam a programon kívül, jó volt.”

 

„A tanfolyam tartalmilag nagyon jó volt: erős program, sok résztvevő, lelkes és odaadó szervezők, illetve egy nagyon kellemes csapat a résztvevők részéről, akikkel boldogan töltöttem el az 5 napot. A hotel is kellemes környezetben volt, kellemes sétákat tettünk a Duna-parton…”

 

„Dienes István előadásai, tanácsai, magyarázatai rendkívül sokat segítenek intellektuálisan is megérteni az egész folyamatot. A társaság nagyon jól összekovácsolódott. A szervezés tökéletes volt! Gratulálok Dienes Erikának!”

 

„Minden szipi szuper volt😊” 

 

„Nagyon erős volt a stresszek oldódása. Csodálatos élmény már az ászanák gyakorlása közben is megtapasztalni egy belső boldog vibrálást, ami aztán tovább működött a TM programban is. Ezt kaptam búcsúzóul az utolsó napon. Az otthoni programban sajnos messze nincsenek ennyire jó tapasztalataim, mint bentlakáson. Hiányzik a csoport. … Összességében egy jó bentlakás volt. … Köszönöm a szervezőknek a szervezést és a lehetőséget, hogy ott lehettem.”

 

„Első bentlakásos tanfolyamunk volt! Csodálatosan éreztük magunkat. Nagyon elmélyülten tudtam meditálni, sokszor a 30 percet is keveselltem. Nagyon jó volt hasonló gondolkodású emberekkel megosztani az élményt és rengeteget tanultam az előadásokból. (Már amennyit meg tudtam jegyezni a számtalan információból.) Dínó előadásai, konzultációi nagyon érdekesek, hasznosak voltak. Máskor is megyünk, ha időnk engedi!!!”

 

„… Sok hasznos információt és tapasztalatot.”

 

„Békét, harmóniát, nyugalmat.”

 

„Feltöltődést, bizonyosságot, hogy jó helyen vagyok.”

 

„Az eddigi legjobb bentlakás volt számomra, vasárnap és hétfőn olyan tökéletes, mély, nyugodt, lebegős programokkal, amilyet még nem tapasztaltam, és ebből még mindig kitart valami. Az otthoni meditációk minőségén is érzem a jó hatását. Nyilván a létszám is hozzájárult ehhez, és a hely is nagyon jó volt a Dunával a közvetlen közelünkben. Nagyon köszönöm az élményt.”

 

„Most voltam először bentlakásos tanfolyamon. Érezhető volt az együtt meditálás előnye. Még korai azt mondani, hogy feldolgoztam az élményeket, mindenesetre nagyon pozitív az összbenyomás.”

 

„Szuper volt a légkör, a környezet és a program.”

 

„Ennyit nem nevettem egy év alatt + rengeteg stresszoldás, másokon is ezeket a tüneteket láttam.”

Pin It on Pinterest