FONTOS INFORMÁCIÓ az alábbi képeken szereplő személyeknek (kérjük, kattintson ide)

 

ADATOK

2019. február 23–24., Budapest

Mr. és Mrs. Nandimandalam

Balogh Andrea és Lakos Antal

54 fő


TETSZÉSI INDEX

29 résztvevő visszajelzése alapján

  • Előzetes tájékoztatás 93,7% 93,7%
  • Helyszín 90,3% 90,3%
  • Szervezők 90,3% 90,3%
  • „Ár-érték” arány 78,6% 78,6%

MIT ADOTT ÖNNEK EZ A TANFOLYAM?

„Az új technika a meditáció újabb rétegeit nyitotta meg számomra, a tanfolyamon együtt lévő emberekkel kialakult kis közösség pedig a „jó helyen vagyok” érzést keltette bennem. Köszönöm a lehetőséget!”

„Mélyebb tapasztalást.”

„Nyugodtabbnak érzem magamat. A mindennapi tevékenységben jobb eredményt és megelégedettséget érzek.”

„Számomra ez a tanfolyam tudatszintugrást adott.”

„A haladó technika teljesen új, korábban soha ilyen tisztán nem tapasztalt dimenziókat nyitott. A meditáció hihetetlenül könnyű, spontán lebegéssé vált a csendben és boldogságban, Majdnem minden meditáció majdnem végig ezt az élményt nyújtja.
A tudatosság a meditáció során szinte végig megmarad, a csendben való elmerülés, és a kilépés a csendből is sokszor teljesen tudatos, ismételten előfordul figyelem egészen finommá, megfoghatatlanná, mozdulatlanná válik, feloldódik,, nincs helyhez kötve se a forrása, se az iránya ez a figyelem nem csak önmagára nyitott, nem töri meg a meditáció, vagy a külső dolgok, a test tapasztalása sem, tudomást vesz ezekről a dolgokról, de át is siklik, folyamatosan túllép rajtuk, nem talál rajtuk fogást, mindenhol önmagát keresi és találja meg. Ez a tapasztalat a haladó technikával vált ilyen tisztává.
Érezhető, hogy ez a haladó technika célja és következménye. A nyugalom és boldogság érzése, ami különböző mértékben és formában mindezt végigkíséri, a meditáció után is egyre jobban megmarad, néha spontán módon tör fel finoman egy ideig a meditáció után. A mozdulatlan csendben való meditáció, a gondolat mozgásának megszűnése, elindulása, ennek megfigyelése különös, intellektuálisan is szórakoztató élmény, különös, de meghitt érzés, tényleg egy finoman ébredező, teljesen új tudatállapot. Maga a technika hihetetlenül egyszerű, de nagyon rafinált, a hatása és a mechanizmusa egészen bámulatos.
Nehéz közvetlen összefüggést találni, de előfordult, hogy egészen komplex vágyak, elkezdtek azonnal, a várnál is tökéletesebben valóra válni, sőt még lassítani kellett a folyamaton, olyan hamar megvalósultak.
Szóval minden nagyon szuper, nagyon sok köszönet a szervezőknek, a tanároknak, Maharishinek, Guru Devnek, és mindenkinek, akit érint.
Izgatottan várom a következő haladó technikát.”

„Tisztább gondolkodást, nagyobb örömöt és boldogságot kaptam. A hétköznapi életben közreműködőbb, együttérzőbb lettem, kevesebb akadállyal találkozom, mint régebben.”

„Egy újabb lépést a haladás, a fejlődés felé.”

„Sokkal nyugodtabban és figyelmesebben tudom a környezetem dolgait szemlélni.”

„Folyamatos, hosszabb jelenlétet.”

„Újabb bizonyságot arról, hogy jó meditálónak lenni.”

„Haladást.”

Pin It on Pinterest