A közös főzésen megmutatom Nektek, hogy hogyan lehet hatékonyan működni a konyhában és pár perc alatt elkészíteni a bonyolultnak tűnő indiai, illetve egyéb lakto-vegetáriánus ételeket.
Egészen biztosan hasznosan fogjuk eltölteni ezt az időt, és az előkészületektől a főzésig Ti fogjátok csoportban elkészíteni a fogásokat.
Így majd otthon is könnyedén meg tudjátok ismételni.
Teljesen mindegy, hogy kezdő vagy gyakorlott vagy-e: szeretettel várlak és talán sikerül majd pár olyan tippet továbbadnom, amelyeket közvetlenül indiai szakácsoktól tanultam.
A főzéshez nem kell hozni semmit: mi biztosítjuk a szükséges alapanyagokat, fűszereket, sőt jegyzetet is kaptok, amely tartalmazni fogja az elkészített finomságok receptjét.
Soron következő tanfolyam: feltöltés alatt…
További infó és jelentkezés
A főzőtanfolyamaimon azokat az ismereteket szeretném átadni, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetünk testünk-lelkünk egyensúlyát és egészségét támogató ételeket.
Természetesen nemcsak főzünk, hanem átbeszéljük az ételek és a receptek mögött álló ájurvédikus alapelveket ia.
A résztvevők 25 oldalas jegyzetet kapnak, amelyben a vegetáriánus/ájurvédikus főzésre és életmódra átállást segítő tippek, tanácsok, konyhatechnikai fortélyok szerepelnek, valamint olyan további kincset érő ismeretek, mint a fűszerek dósákra gyakorolt hatásai. Emellett adok jó néhány receptet is, amelyekre támaszkodva mindenki képes lesz az évszaknak és a testtípusának megfelelő, szattvikus ételeket készíteni.
Az esemény fénypontja az lesz, amikor ebédre elfogyasztjuk a magunk főzte sok-sok finomságot! 🙂
Soron következő tanfolyam: kattintson erre a linkre
További infó és jelentkezés
2016. november 26., Szeged - Dr. Pál Dániel
2016. november 5., Budapest - Balogh Andrea
MENÜ
– indiai dáhl (mungóbab) leves
– az egyik, általatok kiválasztott szilveszteri kedvenc levesem: tárkonyos vagy kapros zöldségleves, esetleg krémleves
– rizs (ahogy még talán sohasem készítettétek 🙂
– ghí (megmutatom ez elejétől a végéig, hogy hogyan kell igazi finom ghít főzni)
– „Andi-féle” vegyes zöldsaláta
– szabdzsi (indiai fűszeres vegyes zöldségek)
– bundában sült zöldségek
– desszert: 2-3 féle édesség közül választhattok: javaslom a krémes jégpitét vagy a répasütit, esetleg egy kelt tésztát