Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük az idei Guru Purnima Ünnepségek programját.

Magyar szervezés

Július 23-én pénteken 18:30-tól 20:00-ig országos közös meditációt tartunk, melynek apropója a következő napra eső Guru Púrnimá ünnepség. Ezt a napot évezredek óta az év hetedik teleholdján tartják Indiában, ez a tanítók ünnepe, a „védikus pedagógusnap”. Maharishi ezen a napon mindig nagy csoportos meditációval és ünnepséggel emlékezett meg mesteréről, Guru Dévről és a védikus mesterek tradíciójáról. Ezért mi is egy nagy csoportos meditációt tartunk fél héttől, majd a meditáció utáni beszélgetés témája Maharishi, Guru Dév és a védikus mesterek hagyománya lesz.
A találkozóhoz a Zoom-link: https://us02web.zoom.us/j/88343786948
Szeretettel várunk mindenkit, régi és új meditálókat egyaránt, remélve, hogy ismét egy nagy és erős csoport jön össze!

Dr. Pál Dániel és a szervező TM-tanárok

Nemzetközi szervezés

A Guru Purnima ünnepségeket 2021. július 24-27. között tartják, és minden nap két ülés lesz. (Az időpontok közép-európai nyári időszámítás szerint értendők)

Az idei ünnepség fénypontjai a következők lesznek:

  1. Július 24. délután 13:30-tól 17:00-ig – Globális Puja Guru Devnek és a védikus mesterek hagyományának, majd Maharishi és Maharaja Adhiraj Rajaraam beszédei – Dr. Tony Nader, MD, PhD, MARR.
  2. Július 24. este 20:00 és 21:30 között – Maharadzsa globális tudatossági kampányának megnyitása.
  3. Július 25. délután 13:40-kor – Hat világvezető kitüntetése a Maharishi Medal of Enlightened Leadership (lásd a részleteket alább).
  4. Július 25-27. 15:30-17:00 és 20:00-21:30 között minden nap – Megnyitó szimpózium a tudatosság elsődleges szerepéről a világ problémáinak megoldásában, Dr. Tony Nader MD, PhD, MARR főelőadóval, valamint különböző területek vezetőivel és tudósaival (lásd a részleteket alább).

Hogyan vehet részt:

A Guru Purnima ünnepségeket 24-én és 25-én Zoom webináriumon keresztül közvetítjük a Világbéke Globális Országának Nemzetközi Fővárosából, a hollandiai MERU-ból, és a részvétel mindenki számára ingyenes. Az ünnepségeket a Maharishi Channel 3 élőben és ismétlésben is közvetíti.

Zoom webinárium regisztrációs link a 24-i és 25-i ünnepségekre: https://mgcwp.zoom.us/webinar/register/WN__-bKHDNNT6WYiSHIIGsYdw

Pin It on Pinterest

Share This