Szervező: Pál Dániel TM tanár

2020-ban is lehetőség nyílik számunkra, hogy részt vegyünk egy kéthetes bentlakáson India Brahmaszthánjában, a „Teljesség otthonában”. A Brahmaszthán India geometriai középpontja, ahol Maharishi nagy koherenciateremtő csoportokat hozott létre. Fantasztikus csend és békesség uralkodik ezen a helyen, itt meditálni különleges, életre szóló tapasztalás. A környezet csodaszép, a kényelem és a komfort nyugati szintű, a házak a védikus vásztu elvek szerint épültek, és még akkor is érezni bennük a csend értékét, amikor nem meditál az ember.

 A hosszú, mély programokon kívül minden nap élőben hallgathatjuk a védikus panditok recitációját, amely fantasztikusan mélyre viszi az embert a tiszta tudatban. Ilyen hosszú folyamatos transzcendálást talán sehol másutt nem élhetünk meg.

 A kurzus nem csupán a TM-Szidhák, hanem a meditálók számára is nyitott. Ám elsősorban olyan meditálók jelentkezését várjuk, akik már voltak hosszabb bentlakásokon, és megtapasztalták, milyen az intenzív program és a vele járó erőteljes belső tisztulás. 

 2020-ban november 23-tól december 7-ig leszünk a Brahmaszthánban, és az idén is megkapjuk a magyaroknak szóló, több mint 30%-os, különleges csoportkedvezményt. (Így kétágyas szobában heti 400, egyágyasban heti 500 dollár a kurzusdíj. Ebben természetesen nincs benne a repülőjegy!)

A jelentkezési határidő 2020. március 15., ám ha valaki biztosan szeretne ott lenni, akkor minél hamarább érdemes szobát foglalnia, mert a helyek gyorsan fogynak!

 További részletekért és információkért írjatok nekem emailben (dr.pal.daniel@tm.org), igyekszem aktívan segédkezni abban, hogy idén is minél több magyar TM-es jusson ki a Brahmaszthánba!

Pin It on Pinterest

Share This