MAHARISHI JAGJA


TÖRTÉNELMI LEHETŐSÉG!

Ha 2000 (kézezer) fő évente csupán 5000 (ötezer) Ft-tal támogatná az országos jagjaprogramot, akkor Magyarország minden hónapban 20 nap jagját kaphatna és emellett élvezné a TM-Szidhi programot gyakorló  Maharishi védikus panditok által létrehozott, ún. „(kiterjesztett) Maharishi-hatást”.

A TM Hírlevélnek már több mint 3000 címzettje van, úgyhogy csak saját magunktól függ, mikor élünk ezzel a történelmi lehetőséggel!…

A JAGJA TUDOMÁNYOS ALAPJA

Dr. John Hagelin
Ha a magyar felirat nem jelenne meg automatikusan, kattintson a „Feliratok” ikonra. (A videó címe nincs lefordítva.)

KIK VÉGZIK A JAGJÁKAT?

A jagjákat indiai védikus panditok végzik, akik - évezredek óta - nemzedékről nemzedékre adják át ezeket az ismereteket.

Maharishi rámutatott arra, hogy a jagják akkor fejtik ki igazi hatásukat, ha a panditok elméje - a szupravezetőkhöz hasonlóan - koherensen működik.

Ennek megfelelően a Maharishi panditok sajátossága az, hogy a jagják elsajátítása és napi végzése mellett rendszeresen gyakorolják a TM és a TM-Szidhi programot. A Maharishi panditok India földrajzi középpontjában (szanszkritül: brahmaszthán) élnek: ez Dzsabalpur (Madhja Prades) közelében található.

panditok2

PANDITOK JAGJÁZÁS KÖZBEN

MAGYARORSZÁG RÉSZVÉTELE A NEMZETKÖZI JAGJAPROGRAMBAN

Két lelkes és talpraesett szidhának – Károly Viktória és Piros Péter jagjanagykövetek -, valamint Dienes István TM-tanárnak köszönhetően 2011. május 6. óta Magyarország havi rendszerességgel rendel jagjákat olyan országos célok elősegítése érdekében, mint például a nemzet jóléte, békéje, a rend, a jogállamiság, a tökéletes egészség és a legyőzhetetlenség.

A Magyarország számára eddig rendelt jagjákkal kapcsolatos információk.

További információ a jagjaprogramban való magyar részvételről a TMinfo.hu honlapon.

A Bhagavad-gítá

Maharishi magyarázataival

 

Maharishi a védikus irodalom „zsebkönyvének” nevezte a Bhagavad-gítát és azt mondta róla, hogy a benne foglaltak tartalmazzák a védikus irodalom teljes tanításának a lényegét.

A Bhagavad-gítá megrendelhető a Vaszistha Kiadó honlapján. 

Megrendelem!

You have Successfully Subscribed!