Szervező: Dr. Pál Dániel

Online csoportos meditációkat tartunk minden hónapban, amelyhez az országból – sőt az országhatáron túlról is – bárki csatlakozhat. 

A célunk ezzel a kezdeményezéssel, hogy még azok is élvezhessék a csoportos meditáció hatásait, akiknek a lakóhelye közelében erre nincs lehetőség. (Természetesen azokat is várjuk, akik rendszeresen járnak közös meditációkra!)

A forgatókönyv egyszerű: az egy órás találkozó során 20 perc meditációval kezdünk, majd egy 30 perces előadást hallhatunk egy érdekes témáról, mint amilyen az ájurvéda, a jóga, a magasabb tudatállapotok, a védikus tudás különböző ágai és területei, vagy éppen az általatok beküldött témafelvetések. A prezentációt követően jut idő a kérdésekre is.

 A következő online csoportos meditációt március 10-én, kedden 20:30-21:30 között tartjuk. Kapcsolódás és virtuális gyülekező 20:20-kor, majd pontban fél kilenckor kezdés. A 20 perc közös meditáció után a témánk: A TM története, Maharishi és Guru Dév

Az online közös meditáción való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linkről tudtok megkérni: https://zoom.us/meeting/register/tZUrfuyvrDoieoNEeaNUBaeisCydx8QQ8Q

Nemzetközi online csoportos meditációk: 

Minden szombaton, magyar idő szerint 16:00-kor zajlik a békemeditáció a Közel-Keletért. Az eseményen az alábbi Zoom linkre kattintva vehettek részt: https://zoom.us/j/455130994. MINDEN szombaton ez a link él, így sokkal egyszerűbb a csatlakozás! A nemzetközi eseményekről naprakész tájékoztatást kaphattok, ha csatlakoztok nemrég indult és egyre bővülő Facebook-csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/IOGTM/.

Pin It on Pinterest

Share This