Mikor? 2019. december 5., csütörtök, 20:30. (Kapcsolódás és virtuális gyülekező 20:20-kor, majd pontban fél kilenckor kezdés.)

Téma: az ájurvédikus napi rutin

Részvételi feltételek: a TM gyakorlása és a találkozót vezető TM-tanár(ok) jóváhagyása

TM-tanár: dr. Pál Dániel

 

Az on-line csoportos TM célja, hogy még azok is élvezhessék a csoportos meditáció hatásait, akiknek a lakóhelye közelében erre nincs lehetőség. (Természetesen azokat is várjuk, akik rendszeresen járnak közös meditációkra!)

A díjtalan on-line csoportos TM-et 20 perc meditációval kezdjük, majd egy rövid prezentációt hallhatunk egy érdekes témáról, mint amilyen az ájurvéda, a jóga, a magasabb tudatállapotok, a védikus tudás különböző ágai és területei, vagy éppen az általatok beküldött kérdések. A prezentációt követően jut idő a kérdésekre is.

Ezenkívül résztvehettek nemzetközi on-line csoportos meditációkban is, naprakész tájékoztatást kaphattok, ha csatlakoztok a nemrég indult és egyre bővülő Facebook-csoportunkhoz.

🔴 Minden találkozóra külön kell regisztrálni, legkésőbb a találkozó napján 12:00-ig. A regisztrációs űrlapokon néhány mező felirata angol nyelvű (ezen sajnos nem tudunk változtatni): ezek magyar fordítása erre a linkre kattintva tekinthető meg.

regisztráció

Az on-line találkozókhoz a Zoom videokonferencia-rendszert használjuk ugyanúgy, mint a globális nagycsoportos meditációk esetében. A találkozókhoz csatlakozni arról a számítógépünkről, táblagépünkről, illetve „okostelefonunkról” tudunk, amelyikre előzetesen letöltöttük és telepítettük a Zoom-alkalmazást.

🔔 Útmutató a Zoom-alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez, valamint az on-line találkozókhoz való csatlakozáshoz.

📅 Az on-line csoportos meditációk és utánkövető találkozók naptárja erre a linkre kattintva tekinthető meg.

Az on-line csoportos meditációkkal, illetve a Zoom rendszerével kapcsolatos esetleges kérdéseiteket kérjük, hogy a következő e-mail-címre küldjétek: Dr.Pal.Daniel@TM.org

Pin It on Pinterest

Share This