Két kurzus elérhető online képzés formájában:

  • A spirituális fejlődés tanfolyam
  • és a Hét tudatállapot tanfolyam

Keressétek a TM-tanárotokat a kurzusokkal kapcsolatban!

A spirituális fejlődés tanfolyam

Maharishi hét leckéből álló tanfolyama röviden, de határozottan mutatja be számunkra, hogy mi az, amit valójában spirituális, avagy lelki fejlődésnek nevezhetünk, s mi az, amit nem. A tanfolyam előadásain Maharishi lefekteti az élet legalapvetőbb területeinek a megnyilvánultnak és a meg nem nyilvánultnak az ismertetőjegyeit, majd feltárja, miként lehet életünk egészének alapot adni a tiszta tudat rendszeres tapasztalatával, s végül hogyan tárhatjuk fel a spiritualitás lényegét önmagunkon, saját önvalónkon belül, s élhetjük a mindennapi életben.

A 7 tudatállapot tanfolyam

Maharishi Mahesh Yogi 16 leckés tanfolyamában szisztematikus és egyedülálló részletességgel fejti ki a magasabb tudatállapotok (kozmikus tudat, istentudat, egységtudat és brahmantudat) jellemzőit és megnyilvánulásukat az egyén életében.

A magasabb tudatállapotok keresése és megélése ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Szentek, bölcsek és misztikusok számoltak be a tudatosság határtalan kitágulásáról, és a hétköznapit messze meghaladó képességek kibontakoztatásáról. Azonban Maharishi volt az első olyan nagy tanító, aki egy olyan tudáscsomaggal is megajándékozta az emberiséget, melynek alkalmazásával ezek a tudatállapotok nem csupán kevesek kiváltságai lehetnek, de mindenki kibontakoztathatja és megtapasztalhatja őket!

A tanfolyam olyan válogatott video előadásokat tartalmaz, amelyekben Maharishi az emberi fejlődés mind a hét tudatállapotát áttekinti és részletesen elmagyarázza, különös tekintettel a magasabb tudatállapotokra és azok kifejlődésére.

A tanfolyam mindenki számára ajánlott, akit érdekelnek az emberi fejlődés lehetőségei, s azoknak is, akik már maguk is megtapasztalták ezeket a magasabb tudatállapotokat, de szeretnék értelmükkel is mélyebben megérteni tapasztalataikat.

Pin It on Pinterest

Share This