Kedves TM-gyakorlók!

Továbbra is él a lehetőség, hogy a csoportos gyakorlás csodálatos hatásait élvezzük akár minden reggel és este – a technika segítségével a virtuális térben.

Maharishi rendkívüli mértékben támogatta a TM, és különösképpen a TM-Szidhi program csoportos gyakorlását. Mélyebb meditációkra, erősebb tapasztalatokra, több tisztulásra és gyorsabb fejlődésre számíthatunk, ha másokkal együtt meditálunk. Sőt, csoportos meditációnk erejével a társadalom kollektív tudatában is egy rendezett, békés hatást hozhatunk létre.
Miért van ez? Mert az együtt meditáló elmék felerősítik egymás hatását. Az agyon és a tudaton belül megjelenő rendezettség a többi emberre is kihat, és a sok tudat összesített ereje hatványozottan nő. A fizikából is ismert jelenség, hogy két vagy három egymás mellé helyezett hangszóró hangereje négyzetesen növekszik, így ezek már nem kétszer-háromszor, hanem négyszer vagy kilencszer akkora hangerőt produkálnak. Tíz hangszóró már százszoros, ezer pedig milliószoros erővel szól. Ehhez hasonló hatást tapasztalhatunk a csoportos meditációnál is. Minél nagyobb a csoport, annál nagyobb az ereje, és annál többet számít egyetlen ember csatlakozása.

Akik részt vettetek már különféle csoportos meditációkon, koherencia napokon, bentlakásos tanfolyamokon, jól tudjátok, milyen kellemes tapasztalás ez. És most nem kell sehová menni, az otthonotok kényelméből élvezhetitek naponta kétszer ezt a fantasztikus pluszt a meditációtokban.

Immár hónapok óta él az a nemzetközi csoport, amely a mi időzónánk országait hangolja össze, Spanyolországtól Kelet-Európáig. A magyar TM-tanárok nevében is szeretnélek arra buzdítani benneteket, hogy éljetek a lehetőséggel, csatlakozzatok ehhez a csoporthoz, és élvezzétek pozitív hatásait a mindennapokban.

Mikor vehetünk részt ezen a csoportos meditáción?
Reggel: 7:30-tól 7:50-ig
Este: 18:30-tól 18:50-ig
(Régebben hétvégén 9:00-kor is kezdődött reggeli meditáció, újabban ez a lehetőség megszűnt, egységes időben meditálunk minden nap.)

Az online kapcsolat a Zoom programon keresztül zajlik, és az alábbi linken tudtok csatlakozni:
https://mgcwp.zoom.us/j/91763799318?pwd=M0pOcEtLUWlaZTdncUVmTDNkUFZ4Zz09
Ha esetleg a rendszer kéri az azonosítót (Meeting ID) és a jelszót (Password), ezek az alábbiak:
Meeting ID: 917 6379 9318, Password: 767237

Fontos: A Szidhi-programot gyakorlók egy külön online csoportban végzik a programjukat. Azok a szidhák, akik ehhez szeretnének csatlakozni, írjanak nekem a dr.pal.daniel@tm.org címre, és megküldöm a linket, valamint a program részleteit.

Mély meditációkat, csodálatos tapasztalatokat kívánok Nektek minden TM-tanár nevében,
Pál Dániel

Pin It on Pinterest

Share This