Kedves TM-gyakorlók!

A Global.TM weboldal egy új felület a csoportos online meditációk és online jógarepülések szervezésére. A meglévő szuper sugárzási időpontok mellett, ha nincs pont akkor időd, itt más időzónák meditációs szobáiba is be tudsz csatlakozni.

Együtt meditálni szuper!!!  Menj fel az oldara regisztrálj és élvezd a csoportos meditációkat és egyéb lehetőségeket. Minap egy Maharishi Ghandarva Véda koncertre lehetett bekapcsolódni.

Maharishi rendkívüli mértékben támogatta a TM, és különösképpen a TM-Szidhi program csoportos gyakorlását. Mélyebb meditációkra, erősebb tapasztalatokra, több tisztulásra és gyorsabb fejlődésre számíthatunk, ha másokkal együtt meditálunk. Sőt, csoportos meditációnk erejével a társadalom kollektív tudatában is egy rendezett, békés hatást hozhatunk létre.
Miért van ez? Mert az együtt meditáló elmék felerősítik egymás hatását. Az agyon és a tudaton belül megjelenő rendezettség a többi emberre is kihat, és a sok tudat összesített ereje hatványozottan nő. A fizikából is ismert jelenség, hogy két vagy három egymás mellé helyezett hangszóró hangereje négyzetesen növekszik, így ezek már nem kétszer-háromszor, hanem négyszer vagy kilencszer akkora hangerőt produkálnak. Tíz hangszóró már százszoros, ezer pedig milliószoros erővel szól. Ehhez hasonló hatást tapasztalhatunk a csoportos meditációnál is. Minél nagyobb a csoport, annál nagyobb az ereje, és annál többet számít egyetlen ember csatlakozása.

Akik részt vettetek már különféle csoportos meditációkon, koherencia napokon, bentlakásos tanfolyamokon, jól tudjátok, milyen kellemes tapasztalás ez. És most nem kell sehová menni, az otthonotok kényelméből élvezhetitek naponta kétszer ezt a fantasztikus pluszt a meditációtokban.

Immár hónapok óta él az a nemzetközi csoport, amely a mi időzónánk országait hangolja össze, Spanyolországtól Kelet-Európáig. A magyar TM-tanárok nevében is szeretnélek arra buzdítani benneteket, hogy éljetek a lehetőséggel, csatlakozzatok ehhez a csoporthoz, és élvezzétek pozitív hatásait a mindennapokban.

A mi időzónánk csoportos meditációjának időpontjai:
Reggel: 7:30-tól 7:50-ig
Este: 18:30-tól 18:50-ig

Pin It on Pinterest

Share This