FONTOS INFORMÁCIÓ az alábbi képeken szereplő személyeknek (kérjük, kattintson ide)

ADATOK

2016. december 29. – 2017. január 1., Somogyvámos, Radhe Resort

Balogh Andrea és Lakos Antal

48 fő


TETSZÉSI INDEX

20 résztvevő visszajelzései alapján

  • Előzetes tájékoztatás 99% 99%
  • Szállás 95% 95%
  • Ételek 89% 89%
  • Előadások 99% 99%
  • Szervezők 100% 100%
  • „Ár-érték” arány 92% 92%

MIT ADOTT ÖNNEK EZ A TANFOLYAM?

„Befelé forduláshoz tapasztalatot, hogy ne akarjak senkit megváltoztatni, minősíteni, és ne folyjak bele senkinek az életébe. Sokkal több stresszem volt, mint gondoltam, de a végére nagyon jól ki tudtam pihenni magam. Andi példamutató, mindenre kiterjedő figyelmű, sokat tanulhatok Tőle, Tónira mindig fel tudok nézni.”

„Amit tanultam: sokkal kevesebb energiával jár, ha megoldást keresek, mint ha befeszülök, és ha arra fókuszálok, a megoldás is jön 🙂 Köszönöm a csodás 3-4 napot, a pihenést és a támogatást. Nagy szükségem volt rá, szuper volt és még mindig a hatása alatt vagyok. :-)”

„Örültem, hogy nagy csoportban gyakorolhattam a TM-szidi programot. Lehetőségem volt régi ismerősökkel találkozni. Végül annak is örültem, hogy nem nekem kell vezetni a tanfolyamot, így elengedhettem magam. Nem is néztem órára, ki használtam a lazulási lehetőséget. Köszönöm!” 

„Kipihentem magamat.”

„Nagy lökést adott a tudatos fejlődés útján. Hálás vagyok, hogy jelen lehettem családommal. Köszönöm!”

„Kikapcsolódás, töltődés, egység, nyugalom, boldogság, béke. … Összességében nagyon gratulálunk a szervezéshez!”

„További inspirációt a folytatásra.” 

„A tanfolyam alatt feltöltődtem pozitív energiákkal, kipihentem a mindennapi stresszeket, rengeteg szeretetet és törődést kaptam. A szállás kiváló volt, ahogy az ellátás is. Bármikor visszamennék. Köszönöm!”

„Számomra új élmény volt ez a bentlakás, először vettem részt ilyenen. Többek között új ismerettségeket, a régi barátokkal való találkozás örömteli megélését kaptam. Olyan új tapasztalatokat a közös gyakorlások során – mind a meditálás, mind az ászanák terén -, melyek hozzásegítenek az egyéni fejlődés még gazdagabbá tételéhez.
Az előadások pedig óriási élményt jelentettek számomra a megértés és tudásszerzés terén. Külön köszönöm vezetőnknek – Lakos Tóninak -, hogy figyelt a csoport kívánságára és az szerint vetítette az előadásokat. Nagy élmény volt számomra Maharishi tanításait hallgatni.
Köszönöm, hogy ott lehettem és kívánom a szervezőknek, hogy minél több ilyen fantasztikus élményhez juttassanak minél több embert ebben az évben is. Kívánok nekik ehhez jó egészséget, elég erőt és kitartást.”

Pin It on Pinterest