FONTOS INFORMÁCIÓ az alábbi képeken szereplő személyeknek (kérjük, kattintson ide)

A fényképek megtekintéséhez kattintsunk erre a linkre…

ADATOK

2017. április 3–9., Somogyvámos, Radhe Resort

Dömsödi András, Horváth Bernadett és Dr. Tamasek Edina

65 fő


TETSZÉSI INDEX

26 résztvevő visszajelzései alapján

  • Előzetes tájékoztatás 96.2% 96.2%
  • Szállás 94.6% 94.6%
  • Ételek 93.8% 93.8%
  • Előadások 93.8% 93.8%
  • Szervezők 100% 100%
  • „Ár-érték” arány 92.3% 92.3%

MIT ADOTT ÖNNEK EZ A TANFOLYAM?

„Mivel ez volt az első bentlakásos tanfolyamom, így bepillantást kaphattam, hogy milyen finomabb szintek léteznek még a tisztább tudatállapotokban. Az otthoni meditációm a tanfolyam után még kifinomultabb lett. Biztos vagyok abban, hogy tovább folytatom a haladó technikák elsajátítását. Köszönöm még egyszer a mozgalomnak és a szervezőknek. Nagyszerű élmény volt!”

„Megerősítést és rengeteg energiát, valamint az ászanákat, amelyekkel teljesebbé lett a meditáció. Köszönöm!”

„Nagyon szuper volt minden, az életek fantasztikusak. Nagyra értékelem, hogy megint vannak nívós bentlakások, jó szállással, kiváló étellel, és ahova gyermeket is le lehet vinni. Remélem a továbbiakban is megtartjátok ezt a jó szokást.”

„Hitet és biztatást, hogy tovább menjek ezen az úton. Köszönöm!”

„Köszönjük Dömének, Bettinek és Edinának a profizmust, a kedvességet és a vidámságot!”

„A bentlakás tökéletes volt. Jó lenne nyáron is egy ilyen jól szervezett, jó hangulatú bentlakás. Külön köszönet a vezetett ászanáért, nagyon hasznos volt.”

„Tökéletes elmélyülést, mély meditációt, kellemes légkört, Döme és a többiek, Bettike és Edina folyamatos kedves figyelmét, szuper volt a jógaászanákkal együtt. Remélem, hogy máskor is lesz lehetőségem részt venni az általuk szervezendő bentlakásokon. Munkájukhoz további sok sikert kívánok, és mielőbbi megvilágosodást!”

„Szeretném megköszönni a szervezőknek és az összes TM-tanárnak ezt a csodálatos élményt, amelyet átélhettem. Mindenben készséges, segítőkész emberekre találtam. Nagyon sok pozitív érzést kaptam, amelyek hatását a bentlakás után is érzem. Még egyszer köszönöm! Üdv: Piroska.”

„Az ételek túl finomak voltak, két kilót híztam egy hét alatt 🙂 … csodálatos élményekkel gazdagodtam a bentlakás ideje alatt, bármeddig tudtam és szerettem volna maradni, ezúton is köszönöm, hogy ilyen jó szervezéssel bonyolítottátok az egész rendezvényt. Amennyiben itthon leszek a következő ideje alatt, stabil résztvevő lennék. Köszönettel és barátsággal: E. Róbert.”

„Új lendületet, motivációt kaptam.”

Pin It on Pinterest