„STUDY − WORK” PROGRAM


RÖVIDEN A „STUDY - WORK” PROGRAMRÓL

A „Study-Work” program (ismertebb nevén: „sztaff”) keretében végzett munkánkkal hozzájárulunk a Maharishi European Research University (MERU) hollandiai vagy svájci kampuszának, illetve a nemzetközi TM-mozgalomhoz tartozó egyéb „akadémiáknak” a zökkenőmentes működéséhez.

E program keretében lehetőségünk van arra, hogy részt vegyünk a napi kétszeri csoportos TM- illetve TM-Szidhi programon.

Az egyes helyszíneken érvényes szabályoknak megfelelően különböző tanfolyamok (pl. KIT, TM Haladó Technika, TM-Szidhi, TTC stb.) elvégzésére is alkalmunk nyílik.

JELENTKEZÉS

Ha Ön gyakorolja a TM-et és kedvet érez arra, hogy néhány hetet, hónapot vagy akár egy-két évet is eltöltsön ezen a programon, kérjük, hogy jelezze ezt a TM-tanárának.

Ön a TM-tanárával tölti ki a jelentkezési lapot, amelyhez kérünk egy friss, színes igazolványképet is csatolni.

A jelentkezést a Nemzeti Igazgatási Testület elnökei, a MERU-n dolgozó magyar TM-tanárok, valamint a MERU részéről a programkoordinátor bírálják el. Az elbírálásánál fontos szempont a stabil fizikai és mentális egészség, valamint az angol nyelv kielégítő (a hétköznapi kommunikációt lehetővé tevő) ismerete.

A jelentkezés elfogadását követően  Ön akkor tud kiutazni, amikor a MERU jelzi, hogy van szabad hely és tudja Önt fogadni.

 

 

 

Ez a munka remek lehetőség a hétköznapokból való kikapcsolódásra, és a belső tisztulásra, letisztulásra, miközben az ember az edényeket és a mindenféle mosatlant súrolja.

Munkatársaimmal remekül éreztük magunkat, a munka pedig szervezetten és hatékonyan működött, öröm volt dolgozni.

Nagy vidámsággal telt minden nap, és a munka utáni közös program, illetve egyszerűen csak a MERU atmoszférájában eltöltött bármely más tevékenység – pl. egy jó séta az erdőben vagy a kampusz területén – igazán feltöltöttek erővel, energiával, és a TM iránti elköteleződéssel.

Olgyay Ádám

konyhai kisegítő munka, 2015. január, MERU, Hollandia

A Bhagavad-gítá

Maharishi magyarázataival

 

Maharishi a védikus irodalom „zsebkönyvének” nevezte a Bhagavad-gítát és azt mondta róla, hogy a benne foglaltak tartalmazzák a védikus irodalom teljes tanításának a lényegét.

A Bhagavad-gítá megrendelhető a Vaszistha Kiadó honlapján. 

Megrendelem!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This