tm-frissito-tanfolyam

TM FRISSÍTŐ TANFOLYAM


 

RÖVIDEN A TM FRISSÍTŐ TANFOLYAMRÓL

Ön már elvégezte a TM-tanfolyamot, de egy rövidebb-hosszabb kihagyást követően szeretne új lendületet adni a TM-gyakorlásnak?

Rendszeresen meditál, de kérdései vannak a gyakorlás egyes aspektusait illetően: nem biztos abban, hogy (jól) emlékszik-e a TM-tanárától a TM-tanfolyamon kapott ismeretekre?

Régóta meditál és teljesen elégedett a TM-mel? Ez nagyon örvendetes, de biztosan volt már úgy, hogy egy közös meditáción, koherencianapon vagy bentlakásos tanfolyamon teljesen más megvilágításba került egy korábban (akár többször is) hallott előadás?

Egyszerűen csak szeretné átélni azt a csodát, amelyet az erőfeszítésmentes transzcendálás megtapasztalása és annak még alaposabb megértése nyújt?

Ha a fenti kérdések közül bármelyikre IGEN-nel felelne, akkor ne habozzon részt venni egy TM frissítő tanfolyamon!

A TM frissítő tanfolyam keretében Ön újra részt vehet a TM személyes megtanulását követő, ún. ellenőrző és utánkövető találkozókon.

JELENTKEZÉS

Vegye fel a kapcsolatot a TM-tanárával és egyeztesse vele, hogy egy következő TM-tanfolyamhoz tud-e csatlakozni, vagy TM-tanára külön TM frissítő tanfolyamot tart egy, az Önhöz hasonló „régi meditálókból” álló csoportnak.

FONTOS! A TM-tanárok csak és kizárólag a TM-gyakorlással kapcsolatos ismeretekben kompetensek. Amennyiben Önnek a TM haladó technikákkal vagy a TM-Szidhi program gyakorlásával kapcsolatban lennének kérdései, azokra a TM Haladó Technika tanárok, illetve a TM-Szidhi adminisztrátorok tudnak válaszolni, akikkel az egyik soron következő TM Haladó Technika tanfolyam alkalmával (ez esetben kérjük, hogy előzetesen egyeztessen a tanfolyam szervezőivel), illetve a TM-Szidhi frissítő tanfolyamon tud konzultálni.