Szervező: Dr. Pál Dánel TM tanár

Márciustól TM-klub indul Szegeden!
A klub célja, hogy havonta egy délután méltó és kényelmes körülmények között találkozzunk, együtt meditáljunk, új ismeretekre tegyünk szert és kötetlen keretek között beszélgethessünk, ismerkedhessünk más TM-esekkel.

Az első alkalomra március 8-án vasárnap 15:30-17:30-ig kerül sor, utána pedig áttérünk a péntek késő délutáni időpontra. (A tervek szerint április 17-én és május 8-án 17:30-19:30-ig lenne a következő két alkalom.) 

A helyszín a Tudományos Ismeretterjesztő Társaság (TIT) szegedi székházának nagyterme, ahol korábban a globális meditációkat tartottuk. Hasonló formátumú és hangulatú rendezvényeket szeretnék most útjára indítani a TIT-ben – immár minden hónapban. A klubtalálkozón megízlelhetjük a csoportos meditáció mélyebb és intenzívebb tapasztalását, minden alkalommal körüljárunk egy érdekes témát, emellett lesz időnk és lehetőségünk egy kicsit beszélgetni, ismerkedni, közösséget építeni is.

 A természet sajátságos rendezése (és a TIT szabad kapacitása) folytán az első alkalom nőnapra esik, így a hölgyeket is ünnepelve kezdenénk meg a klubfoglalkozásokat.

 Helyszín: 6720 Szeged Kárász u. 11.

 A terembérhez 1000 Ft hozzájárulást kérek (hölgyeknek ez alkalommal ingyenes a belépés!).

Pin It on Pinterest

Share This