https://maharishiakademia.hu

Ezen az weboldalon a TM-tanfolyamot végzetteknek szóló, folyamatosan bővülő tudáscsomagot találhattok. Videókat, előadásokat, prezentációkat, cikkeket, tippeket és tanácsokat, valamint – ha esetleg lemaradtatok egy-egy alkalomról – az országos utánkövetések rögzített előadásait. Ezek az ismeretek segítik a saját meditációtok jobb megértését és további fejlődéseteket a TM útján, emellett mélyebb betekintést kínálnak Maharishi védikus tudásának számos egyéb területébe, mint például az ájurvéda, a jóga vagy a védikus asztrológia.

A célunk ezzel a honlappal, hogy olyan értékes és gyakorlatias ismereteket adjunk a kezetekbe, akár kezdők, akár haladók vagytok a TM-ben, amellyel felvértezve teljesebb, egészségesebb és sikeresebb életet élhettek.

Mint minden a természetben, ez a honlap is fejlődik. Több heti előkészítés után, számos TM-tanár önkéntes munkájának eredményeként indul most útjára. Ha tetszett az oldal, nézzetek vissza, anyagaink folyamatosan bővülnek.

Hogyan regisztrálhattok?

A honlap látogatásához az Akadémia által is visszaigazolt regisztráció szükséges. Ezt a következő lépésekben tehetitek meg:

  1. Töltsétek ki a regisztrációs űrlapot ezen az oldalon: https://akademia.maharishi.hu/regisztracio/
  2. A kapott visszaigazoló emailben kattintsatok a linkre, (vagy ha a levelező kliensetek nem alakítja linkké, akkor másoljátok be a címsorba), hogy az email címeteket visszaigazoljátok.

Ezután pár napon belül megerősítjük a jelentkezéseteket (fogtok kapni egy  emailt a sendfoxtól is, hogy felkerültetek az Akadémia levelező listájára). Ezt követően már látni fogjátok a belső tartalmakat:

Pin It on Pinterest

Share This